Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Domyślnie

Świetnie ,spokój i cisza bije ze zdjęcia.Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krunz Zobacz posta
    Zawsze jestem pod wrażeniem jakości twoich prac. Kolor, detal i obróbka to wedle mnie naprawdę najwyższy poziom opanowania warsztatu. Napiszesz kilka słów odnośnie technikaliów - jedno klatka czy składane? Korzystasz z PSa czy coś innego? Pozdrawiam, Piotr.
    Wielkie dzięki za miłe słowa . Cieszy mnie bardzo, że tak odbierasz moje zdjęcia .
    Technikalia w tym przypadku nie są zbyt skomplikowane. Materiał bardzo ładnie naświetlił się na jednej klatce, także nie trzeba było posiłkować dodatkowymi ekspozycjami.
    Matryca "wietrzyła" się 144 sekundy, efka miała dziesięć, a milimetry zatrzymały się na 24.
    Korzystam zarówno z PS-a jak i CNX2. Obecnie przeważnie zaglądam dużo częściej do "pieska" . I to tyle w temacie .

Cytat Zamieszczone przez jacekz40 Zobacz posta
    ...Ten styl jak widać po wielu wpisach już rozpoznawalny
    Także Pawle teraz to już się nigdzie anonimowo nie ukryjesz
    Ukrywać się raczej nie zamierzam. Chociaż tak do końca nie wiadomo, co w życiu komu pisane jest .

Wielkie dzięki Wszystkim za zerknięcie i pozostawienie śladu po sobie.
    Mocno fajowo, że zdjęcie się spodobało .
    Pozdrawiam .

Domyślnie

Tylko usiąść, wziąć kubek kawy i podziwiać.
    Nikon D7200 | D90 + MB-D80 | T11-16 2.8 | N35 1.8G | N18-105 3.5-5.6 | T90 2.8 Macro | T70-200 2.8 | SB-900 | YN-560 III

Domyślnie

Odpoczywaj w pokoju Pawle! Nigdy Cię osobiście nie poznałem, ale myślę, że kiedyś na szczycie góry... klapniemy migawką. Byłeś mi inspiracja chłopie![*]
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Jest to bardzo smutne, Paweł przełamywał wszelkie horyzonty - człowiek wielka inspiracja!
    :::WEB:::BLOG:::ANALOG:::INSTA:::
    YouTube:::

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów