Close

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 51 do 58 z 58

Wątek: Nowy Jork

Domyślnie

I dokladnie o tym pisal Wladca Pixeli w poscie nr 42
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

Obawiam się, że w przypadku gniazdek europejskich typu C wąskich czy E lub F nie ma czegoś takiego jak miniaturowy przedłużacz. Nawet w typowym przedłużaczu z kilkoma gniazdami okrągłymi E lub F ciężko jest zapełnić wszystkie gniazda ładowarkami ze zintegrowaną wtyczką. Ładowarki takie są za duże, żeby można je było wpiąć jedna koło drugiej. Lepiej zatem mieć kilka adapterów niż wozić się z przedłużaczem.
    http://www.worldstandards.eu/electri...s-and-sockets/
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

Właśnie w TV zapowiadają gwałtowne pogorszenie pogody w najbliższych dniach w okolicy NY

Cytat Zamieszczone przez zdyboo Zobacz posta
    Obawiam się, że w przypadku gniazdek europejskich typu C wąskich czy E lub F nie ma czegoś takiego jak miniaturowy przedłużacz. Nawet w typowym przedłużaczu z kilkoma gniazdami okrągłymi E lub F ciężko jest zapełnić wszystkie gniazda ładowarkami ze zintegrowaną wtyczką. Ładowarki takie są za duże, żeby można je było wpiąć jedna koło drugiej. Lepiej zatem mieć kilka adapterów niż wozić się z przedłużaczem.
    Na wszystko jest rozwiązanie. Pytanie czy w Polsce robią coś podobnego. Bardzo małe i można podpiąć 3 dużej wielkości zasilacze.

Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Domyślnie

A widzisz o złodziejkach zapomniałem. Da się kupić bez problemu takie coś. Zarówno z gniazdami typu C jak i E czy F.
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Władca Pixeli Zobacz posta
    Właśnie w TV zapowiadają gwałtowne pogorszenie pogody w najbliższych dniach w okolicy NY
    Jakże się cieszę na te wieści...

Domyślnie

Patryk, zazdroszcze Ci! następnym razem jak Ci się ekipa wykruszy na jakąś taką wyprawę, to dawaj znać. Nerkę bym sprzedał, żeby móc znowu tam pojechać. Dałem się namówić na wieczór w lokalu w którym kręcony był film "Spełnione marzenia" czy "Ukryte marzenia" nie pamiętam - tak czy siak - Coyote Ugly. Z tego co pamiętam, to umiejscowione to to jest gdzieś przy pierwszej alei Pobudka w Central Parku z wyzerowaną pamięcią - bezcenne

Domyślnie

No ja juz w sumie na półmetku mojego pobytu w NY jestem kilka dni a wydaje mi sie ze conajmniej 1,5tyg minelo dzieki wszystkim za rady, duze skorzystalem z tego co tutaj pisaliscia. Jak wróce to postaram sie napisac pare slow o wyjezdzie i o tych sprawach i moich rozkminach

Jeszcze szybkie pytanko - wczoraj sie spoznilem z 20min na sam zachod slonca na Top of the Rock i mialem taki widok po zachodzie + nocne. Chcialem jeszcze zobaczyc widok przed zachodem, w sloncu(o ile sie pojawi) - jak jest z tarasem na Empire State? W porownanie do Top of...? Tez sa takie wredne szyby czy raczej czysty widok? Da sie cos fajnie sfocic, popatrzyc?

Domyślnie

czysty widok, spokojnie wszystko obfocisz... są kraty z bardzo dużymi oczkami

na szybko znalazłem w archiwum
    Ostatnio edytowane przez coach_lodz ; 19-02-2014 o 16:24
    Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
    moje obserwacje...

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456

Uprawnienia umieszczania postów