I dokladnie o tym pisal Wladca Pixeli w poscie nr 42![]()
Szukaj
I dokladnie o tym pisal Wladca Pixeli w poscie nr 42![]()
Pursue happiness with diligence
Obawiam się, że w przypadku gniazdek europejskich typu C wąskich czy E lub F nie ma czegoś takiego jak miniaturowy przedłużacz. Nawet w typowym przedłużaczu z kilkoma gniazdami okrągłymi E lub F ciężko jest zapełnić wszystkie gniazda ładowarkami ze zintegrowaną wtyczką. Ładowarki takie są za duże, żeby można je było wpiąć jedna koło drugiej. Lepiej zatem mieć kilka adapterów niż wozić się z przedłużaczem.
http://www.worldstandards.eu/electri...s-and-sockets/
Właśnie w TV zapowiadają gwałtowne pogorszenie pogody w najbliższych dniach w okolicy NY
Na wszystko jest rozwiązanie. Pytanie czy w Polsce robią coś podobnego. Bardzo małe i można podpiąć 3 dużej wielkości zasilacze.
Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.
A widzisz o złodziejkach zapomniałem. Da się kupić bez problemu takie coś. Zarówno z gniazdami typu C jak i E czy F.
Patryk, zazdroszcze Ci!następnym razem jak Ci się ekipa wykruszy na jakąś taką wyprawę, to dawaj znać. Nerkę bym sprzedał, żeby móc znowu tam pojechać. Dałem się namówić na wieczór w lokalu w którym kręcony był film "Spełnione marzenia" czy "Ukryte marzenia" nie pamiętam - tak czy siak - Coyote Ugly. Z tego co pamiętam, to umiejscowione to to jest gdzieś przy pierwszej alei
Pobudka w Central Parku z wyzerowaną pamięcią - bezcenne
![]()
No ja juz w sumie na półmetku mojego pobytu w NYjestem kilka dni a wydaje mi sie ze conajmniej 1,5tyg minelo
dzieki wszystkim za rady, duze skorzystalem z tego co tutaj pisaliscia. Jak wróce to postaram sie napisac pare slow o wyjezdzie i o tych sprawach i moich rozkminach
Jeszcze szybkie pytanko - wczoraj sie spoznilem z 20min na sam zachod slonca na Top of the Rock i mialem taki widok po zachodzie + nocne. Chcialem jeszcze zobaczyc widok przed zachodem, w sloncu(o ile sie pojawi) - jak jest z tarasem na Empire State? W porownanie do Top of...? Tez sa takie wredne szyby czy raczej czysty widok? Da sie cos fajnie sfocic, popatrzyc?
czysty widok, spokojnie wszystko obfocisz... są kraty z bardzo dużymi oczkami
na szybko znalazłem w archiwum
Ostatnio edytowane przez coach_lodz ; 19-02-2014 o 16:24
Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
moje obserwacje...
Skontaktuj się z nami