Close

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 58

Wątek: Nowy Jork

Domyślnie

Ale takiego kabelka chyba w PL "na ulicy" nie kupisz?
    ps. tez posiadam
    Moj turystyczny kompakcik: D750, 16-35/4VR, 50/1.8G, 70-200/4VR, T 150-600, SB-900. Tylko czasu i umiejetnosci brak...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JED Zobacz posta
    Ale takiego kabelka chyba w PL "na ulicy" nie kupisz?
    ps. tez posiadam
    On potrzebuje kabel w wersji polskiej i jedną przejściówkę na system amerykański.
    Dałem przykład amerykański bo takie jest dla mnie standardem
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Aktualnie 95% sprzetu ma zasilacze/ladowarki na 100-240V wiec tym bym sie nie martwil, trzeba kupic sobie turystyczny adapter i tyle.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Władca Pixeli Zobacz posta
    A wystarczyło zabrać tego typu kabelek. Jest mały. Ja dodatkowo jeszcze skróciłem aby zajmował jak mniej miejsca i przy pomocy jednej przejściówki można podpinać kilka urządzeń na raz i nie trzeba wstawać w nocy
    problem był w ilości adapterów z bolców aerykanskich na wtyczki polskie a nie w ilości miejsc gdzie mógłbym się wpiąc Ale takie rozwiązanie też w sumie przydatne bo może się trafić jeden kontakt w pokoju..

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    problem był w ilości adapterów z bolców aerykanskich na wtyczki polskie a nie w ilości miejsc gdzie mógłbym się wpiąc Ale takie rozwiązanie też w sumie przydatne bo może się trafić jeden kontakt w pokoju..
    Ale przeciez przy przedluzaczu wystarczy jeden adapter.
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez S4INT Zobacz posta
    Nie no, wiem wiem że wtyczka inna, ale Tomkowi chyba chodziło o samą ładowarkę, tak?
    Tak, warto to sprawdzić, bo co prawda jest tak jak Marcin napisał, że niemal wszystko jest teraz 100-240 V, ale żeby się potem nie okazało, że jednak zonk jest.
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boryszuk Zobacz posta
    Ale przeciez przy przedluzaczu wystarczy jeden adapter.
    do ładowania jednej baterii tak. Ale jak chce jednocześnie ładowac powiedzmy 3 baterie to potrzebuję 3 adapterów

Domyślnie

Idealny byłby przedłużacz z wtyczką amerykańską, a gniazdkami europejskimi, ale takie coś pewnie trzeba sobie samemu wystrugać.
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    do ładowania jednej baterii tak. Ale jak chce jednocześnie ładowac powiedzmy 3 baterie to potrzebuję 3 adapterów
    Cytat Zamieszczone przez zdyboo Zobacz posta
    Idealny byłby przedłużacz z wtyczką amerykańską, a gniazdkami europejskimi, ale takie coś pewnie trzeba sobie samemu wystrugać.
    I juz jestesmy na dobrym tropie. Adapter zakladamy na przedluzacz a do przedluzacza (europejskiego) wpinamy europejskie ladowarki...
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boryszuk Zobacz posta
    I juz jestesmy na dobrym tropie. Adapter zakladamy na przedluzacz a do przedluzacza (europejskiego) wpinamy europejskie ladowarki...
    BINGO

na nastepny raz musze skołowac jakis miniaturowy przedłużaczo/rozgałęziacz

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów