Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 30

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

No to dawaj je tu na forum w kolejnych postach
    Pozdrawiam/Best regards
    Sławomir Borysowski

.
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Domyślnie

Nie bede tu spamowal takimi marnymi pstrykami :P Tyle styknie co jest
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Jaka akcja odwetowa nie placz.

Lukasz jest szansa, zebys przerzucil foty na jakis serw dla mnie? Bo chcialem obejrzec juz dawno temu, a tu klops bo foty na blogspocie, ktory jest zablokowany w Kitaju chyba, ze jutro zhakuje neta w robocie (bo wracam po urlopie) Widze tylko czb, ktore jest niezle ale nie cialbym tak lusterka poszedlbym odrobine wyzej z kadrem chyba, albo cial calkiem to lustro i tyle

Domyślnie

Mam caly folder na google drive, nawet dawalem tutaj linka. Jak masz zablokowane to moge wrzucic na mega lub gdzies indziej (powiedz gdzie chcesz).

--Arkadia--, powinienes sie zapoatrzyc w to ponizej
    .

Domyślnie

żeby nie było… podeprę się wypowiedzią z mojego wątku
    Cytat Zamieszczone przez qualin Zobacz posta
    ….dzial motoryzacyjny na forum fotograficznym i wrzucajac tutaj zdjecia musisz liczyc sie z tym, ze ludzie beda je oceniac, krytykowac i wypominac Tobie bledy. Jezeli Tobie to nie odpowiada to nie wrzucaj zdjec tutaj tylko publikuj je sobie na jakims photoblogu itp. Albo wrzuc jakies chociazby na plfoto, ale tam Cie zniszcza pewnie

dajesz wspaniałe rady ale sam się*nimi nie kierujesz…
    Dla mnie te zdjęcia, które wrzuciłeś są mdłe, wyblakłe, niedoświetlone i odważnie o tym piszę...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez --Arkadia-- Zobacz posta
    żeby nie było… podeprę się wypowiedzią z mojego wątku

dajesz wspaniałe rady ale sam się*nimi nie kierujesz…
    Dla mnie te zdjęcia, które wrzuciłeś są mdłe, wyblakłe, niedoświetlone i odważnie o tym piszę...
    Wybacz z calym szacunkiem, ale po tych zdjeciach jakie w tym dziale pokazales oraz sposobie w jaki reagujesz na krytyke Twoje zdanie nie ma dla mnie absolutnie zadnego znaczenia
    Moje slabe zdjecia chociaz ktos publikuje, a Ty czym sie mozesz pochwalic? (allegro i otomoto sie nie licza)

Shao, tutaj jest kilka fotek tez https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
    Ostatnio edytowane przez qualin ; 09-02-2014 o 16:24
    .

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Tutaj googla tez nie lubia... ale dobra, sprobuje jutro w robocie najpierw, pozniej bedziemy kombinowac. Szykuj sie na srogie komenty!

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów