Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: Muckross Head

Domyślnie Muckross Head

bardzo ciekawe miejsce najlepiej doświetlone zimą byłem tam cztery razy ale to co zastałem tym ostatnim zatkało mnie nie światło ale woda, fale jakie tam zastałem z kolegą to mnie zasmuciło i zaskoczyło równocześnie w UK jestem 10 lat więc widziałem trochę co potrafi Atlantyk fale były tak wysokie że woda wlewała się na szczyt klifu nawet miejscowi nie potrafili się napatrzeć nie próbowałem się zbliżyć do krawędzi kto tam był wie czym grozi upadek w tym miejscu. A więc po prysznicu i długim oczekiwaniu na jakąś zmianę na niebie udało się zarejestrować ten o to obrazek

ZAPRASZAM

MUCKROSS HEAD

Ps; prosze darować sobie komentarze na temat ramek temat trochę suchy

Domyślnie

Mega dobre zdjęcie, soczyste, kolory poprostu rozbrajają, kadr wymiata, ramka tu jak najbardziej pasuje, gratuluje wyczekania odpowiedniej chwili
    Aparat, jakieś obiektywy i torba używana.

Domyślnie

Super, lekko ten prawy gorny rog by rozjasnil, ale i tak jest ekstra...piekne warunki.

Domyślnie

a tak tam płakałem nie da się zejść na dół... na niebie nie było nic... aż tu przed zachodem słońca coś zagrzmiało się zebrało no i jest. Dziękuje i pozdrawiam dodam jeszcze jedno dla grzesia pierwsze z 16 35 próba na gwiazdki

Domyślnie

Oba rewelacyjne!

Domyślnie

No i widze, ze to szklo daje rade...dziwi mnie skad ty masz tych gwiazdek tyle, musialo bym mega ciemno, gwiazdy u mnie wychodza inaczej, co mi sie nie podoba, to kolor tej podlogi i choinek, chyba bym nad tym popracowal..

Domyślnie

Obie prace b. fajne !

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    No i widze, ze to szklo daje rade...dziwi mnie skad ty masz tych gwiazdek tyle, musialo bym mega ciemno, gwiazdy u mnie wychodza inaczej, co mi sie nie podoba, to kolor tej podlogi i choinek, chyba bym nad tym popracowal..
    ciemno było jak w przysłowiowej d.... donegal jest najmniej zaludnionym kawałkiem Irlandii a miejsce znalezione przypadkiem podczas powrotu z Muckross head co do choinek doświetlane telefonem zależało mi na bardzo zimnych tonacjach żeby mi to przypominało na następny raz co mnie czeka. Za trzy miesiące wyjeżdżam na Isle of sky, pięć nocek

Domyślnie

1 to bajka ! po prostu wymiata !

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów