Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: poranny sen...

Domyślnie poranny sen...

Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

uuu Panie to jakieś niezłe archiwum albo inny zakątek ziemi , bo śniegu u nas nie uświadczysz
    bardzo przyjemny obrazek
    D700 // S 24-70 2,8 // N 35 1.8 DX // SB700 //

Domyślnie

Faktycznie takiego widoku to na razie nie uświadczysz nigdzie. Ja bym dał trochę więcej drzewa ( ślicznie wygląda) w troszkę mniej strumyka.
    „Nie istnieją reguły opisujące dobrą fotografię, są tylko dobre fotografie.”D-5100......

Domyślnie

Kolejna fota której się nie wyprzesz... Kolejna udana....

Domyślnie

Bardzo ladna kompozycja , kladka i to musniecie czerwonym swietne .

Domyślnie

Światło w centralnej części kadru iście cudne... ale uzasadnienia dla tej kompozycji, nijak nie widzę... Poza tym delikatnie "leci w lewo" no i prawy górny róg nieco za jasny...

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Jastrzębie-Zdrój

Domyślnie

Te drzewo tak mi się podoba na tle tego nieba, że chyba tylko na nim bym się skupił. Pominąłbym strumyk. To tylko moje zdanie i mimo to, zdjęcie i tak mi się podoba.

Domyślnie

Kadr fajnie poukładany i klimacik odpowiednio zachowany, dobrze zerknąć.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

pięknie niebo pali snu tu nie widze tytuł moim zdaniem nie trafiony ale widoczek przedni
    Aparat, jakieś obiektywy i torba używana.

Domyślnie

Twoje zdjęcie już są rozpoznawalne i widzę że chcesz w tym miejscu ustrzelić fotę "życia"
    Zdjęcie ładne samo w sobie. Myślę... czy bez tego zadeptanego śniegu mogłoby być ciut lepiej? Na pewno inaczej, ale to wiesz tylko Ty.

Pozdrowionka

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów