Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Sherwood Forest

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Sherwood Forest

Witam i najlepszego w 2014

Taka ciekawostka odnośnie tematu zdjęć, z tego co pisze wiki są to najstarsze drzewa w europie a w całym lesie zostało ich dosłownie kilka.

1.

Sherwood Forest tree 2 by Sanches90s, on Flickr

2.

Sherwood Forest tree 3 by Sanches90s, on Flickr

Domyślnie

Fajne kształty i fajnie pokazane. Szkoda, że nie kolor, bo pewnie dodałoby to uroku.
    pozdrawiam
    Marcin
    http://www.tycipienka.pl/

Domyślnie

Fajne - może być w B&W - bo wygląda jak namiastka śniegu - na który wszyscy czekamy.
    „Nie istnieją reguły opisujące dobrą fotografię, są tylko dobre fotografie.”D-5100......

Domyślnie

Dziękuje koledzy, mam też kolorową wersje ale tutaj nie za bardzo przepadacie za taką swobodną interpretacją rzeczywistości

3.
    Sherwood Forest tree by Sanches90s, on Flickr

Domyślnie

Dwie pierwsze odsłony bardzo mi się podobają, no może więcej dołu przydałoby się na dwójeczce
    [W zasadzie tej trójki mogłoby nie być, nie mam tu nic do Twojej "interpretacji rzeczywistości", taka odsłona po prostu obnaża kulisy powstania bardzo fajnych poprzednich fotografii.]

Pozdrawiam =]

(Najstarsze drzewa/drzewo w Europie znajdują się w troszkę innym miejscu.)

Domyślnie

Kolor najbardziej przypadl dla mnie, "poka" wiecej
    D700,D200, F100, F, F2, F3, EL, FE2, Nikkormat FT2, Nicca Tower, Canon A1, F1, FTb, Olympus E1, OM1, OM10, Kodak 35, Pentax SP2, ME, Ricoh KR, 500G, Fuji i ZenitE

Domyślnie

Dzięki koledzy
    Adam Majchrzak zgadzam się z Twoją opinią odnośnie koloru, też jakoś bardziej B&W do mnie przemawia.
    Poza tym pierwsze zdjęcie było robione o tej samej porze co 3 a 2 w pochmurne popołudnie innego dnia.

Może w tym roku uda mi się ponownie podejść do tego tematu, ale tym razem nocą albo o zamglonym poranku.

Spocket wybacz na razie obrobiłem tylko te 3 zdjęcia ale będzie więcej obiecuje

pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów