Szukaj
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
M/z kadrowo nie ma się co czepiać - poprawnie. Fajna kolorystyka. Ogólnie całkiem fajnie. Poprawiłbym tylko obróbkę nosa. Ładna dziewczyna.
Na +![]()
Mnie również się podoba. Fajnie że wrzuciłeś.
To po co wrzucałeś? Myślałem, że chodzi o to by wrzucać fajne kadry do oceny by się rozwijać.Wiem, że kadrowo szału nie ma
No i po co tak gadaćJest ok.
D80 + Sigma 17-70/2.8-4.5 + SB-700 | http://www.flickr.com/photos/anghan/
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
Piotrze fajna fota. Dziewczyna jeszcze fajniejsza. Ja bym troszkę złagodził rysy twarzy - do całości tonacji troszkę za ostre. Kadrowo szału może nie ma ale zrobiłbym tak samo.
„Nie istnieją reguły opisujące dobrą fotografię, są tylko dobre fotografie.”D-5100......
Wydaje mi się, że ciekawiej wyglądałoby w poziomie, na kurtce i nogach nic się nie dzieje, a fajny zachód zawsze by był ciekawszym wypełnieniem.
Fajne światło.
Ok.
Wykorzystałeś fajne światełko na zdjęcie, lubię takie tonacje/kolorki. Kadr prosty klasyczny, jest ok. Spróbuj sobie zrobić kiedyś taką fote, z dobrą stylizacją. makijażem i popracuj nad retuszem - zobaczysz jak będzie zacnie
Trzymam kciuki !
Skontaktuj się z nami