Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: kristmast pasta

Domyślnie kristmast pasta

kristmast pasta

ent oder kristmas disz
    Ostatnio edytowane przez boober1 ; 26-12-2013 o 19:36 Powód: Sorki, już poprawione

Domyślnie

I co z tą pastą ?
    FuFu X100T
    Było D90, D7000, D7100, D610 i wiaderko słoików
    M
    oje tereny https://500px.com/sesio/galleries/gluszyca

Domyślnie

ciemność widzę
    Szanuję tylko tych którzy szanują mnie, a reszta na kran może wskoczyć mnie.

FX | N50 1.8G | N14-24 2.8 | N24-70 2.8 | N70-200 2.8 VR II | SB-800 | WWW | BLOG

Domyślnie

oj nie popisałeś się
    D7000 |N18-105|N28-70|N70-210|N10-24|S17-50|SB26x2|SB910| |Soligor2x|Jupiter200|Helios44M5|
    Grecja2013
    klik 1) Zabawa w RAW'ki - weź udział
    klik 2) Zabawa "zadania tematyczne" - weź udział

Domyślnie

Wadliwy serwer zmieniony. Ekskjuzmi

Domyślnie

Jedno słowo, dwa błędy. Hura.
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 2pompony Zobacz posta
    Jedno słowo, dwa błędy. Hura.
    Hmmm
    Ja ni panimaju.

Domyślnie

W sumie to widać bez tłumaczenia, ale skoro nie panimajesz, mogę wytłumaczyć.

Christmas pisze się przez ch na początku, pomimo, że czyta się przez k. To mniej więcej taki błąd, jakbyś zamiast chemia napisał kemia. Po drugie pisze się to bez t na końcu, zupełnie podobnie, jak na końcu modlitwy nie mówi się ament, tylko amen. Stąd w jednym słowie zrobiłeś dwa błędy, co nawet jak na dzisiejsze czasy jest niezłym osiągnięciem.

Jak widzę masz tendencje do używania obcych języków, szkoda tylko, ze piszesz fonetycznie zamiast dobrze. Ale nie przejmuj się, od pisania fonetycznego (np. aj em e gud stiudent) świat się jeszcze nie zawalił, najwyżej było trochę śmichu.
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 2pompony Zobacz posta
    W sumie to widać bez tłumaczenia, ale skoro nie panimajesz, mogę wytłumaczyć.

Christmas pisze się przez ch na początku, pomimo, że czyta się przez k. To mniej więcej taki błąd, jakbyś zamiast chemia napisał kemia. Po drugie pisze się to bez t na końcu, zupełnie podobnie, jak na końcu modlitwy nie mówi się ament, tylko amen. Stąd w jednym słowie zrobiłeś dwa błędy, co nawet jak na dzisiejsze czasy jest niezłym osiągnięciem.

Jak widzę masz tendencje do używania obcych języków, szkoda tylko, ze piszesz fonetycznie zamiast dobrze. Ale nie przejmuj się, od pisania fonetycznego (np. aj em e gud stiudent) świat się jeszcze nie zawalił, najwyżej było trochę śmichu.
    Ty to na poważnie napisałeś?
    D700 + MB-D10 | N16-35 f4 | N35 1.8G DX | N50 f1.8G | N55 f3.5 | N85 f1.8G | T70-300 f4.0-5.6 USD | N80-200 f2.8D ED | N300 f2.8D AF-S

Domyślnie

Skoro pytał gdzie tu jest błąd, dlaczego mu miałem nie powiedzieć?
    pozdrawiam bombelkowo

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów