Close

Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Bydgoszcz

Domyślnie

Pozdrawiam

Sorry, ale przez pomyłkę wstawiłem wcześniej zdjęcie, które powinno być w innym dziale.

Są to moje początki można powiedzieć, kiedyś, bardzo dawno temu posługiwałem się Zenitem 12XP ale gdzieś na przestrzeni "dziejów" i wiedza i doświadczenie ulotniło się. To są jedne z moich pierwszych zdjęć, wyraźnie widać, jak na razie mam nadzieję, zachłyśnięcie się nowym sprzętem (mam aparat dopiero od paru dni) i skutkuje to zdjęciami na hura!
    Ale przy wsparciu szanownego grona forumowiczów i własnym uporem osiągnę poprawę.
    Dziękuję za każdą opinię.
    Ostatnio edytowane przez bognik ; 21-11-2013 o 23:05 Powód: Łączenie postów

Domyślnie

Co do tego co teraz widać to powiem, że lubię takie graficzne kombinacje, może dlatego że sam się tym bawiłem nie raz. Gałązki są oczywiście mocno przeostrzone tak, że widać wokół nich obwódki. Ale daje to specyficzny efekt. Ten ciemny klocek blisko środka dołu niestety przeszkadza, wię trebaby się go pozbyć. Stemplowanie może być trudne.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Nie znam się jeszcze na obróbce cyfrowej, kazali po zmniejszeniu wyostrzyć, to zrobiłem. Stąd taki efekt - przeostrzone, a robiłem to IrfanView

Uprawnienia umieszczania postów