Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Szamanka

Domyślnie Szamanka

W sumie nie wiedziałem czy tu czy juz akt.

Domyślnie

Dość solidna realizacja, ciężko się czepiać szczegółów czy vteż wyboru tonacji/obróbki, szamanka swoim wyglądem broni zdjęcie przed czepialstwem. Dobrze byłoby zobaczyć więcej zdjęć z sesji przy tak niebanalnej modelce.
    D90

Domyślnie

Do działu glamour tak w ogóle. A co do zdjęcia to mnie nie przypadło do gustu. Masa sprzeczności i mi nic tu nie pasuje. Może takie były założenia, jednak na moje oko to się gryzie. Budowa modelki, maziaje na ciele, włosy, kiecka, tło. Każde z innej bajki i dla mnie klimatu mimo obróbki, która miała go spotęgować - brak. Może nie jest banalnie, ale to nie jest wystarczające by było dobrze. Wolę banalne foty, w których wszystko pasuje, niż coś, co jest nie wiadomo czym. Tu nie pasuje modelka - wyobrażam sobie zupełnie inną postać w tych samych okolicznościach przyrody, świetle, sukni i wydaje się, że mogłoby coś z tego być - ale tu nie wyszło.

Domyślnie

Zdjęcie z kłimatem, ładna przygaszony obróbka podoba się...
    1D Mk3, 5D Mk3, Mk2, 70-200L, 17-40L, 100L, 50, 35...

Domyślnie

Dzieki za komentarze... mOSAd poza "maziajami" na twarzy, w calosci sa one niezmywale Alicja, jest modelka charakterystyczna i celowo zostala wybrana do tego pomyslu. Zdaje sobie sprawe ze nie wszystkim bedzie sie to podobac, ale dla mnie lepiej jesli sie nie podoba i wywołuje jakis ferment, niz jesli widz ma przejsc obokt tego obojetnie. Tak czy inaczej pod ocene poddaje trzy kolejne.
    2.

Dwa ostatnie robione juz w zapadajacych ciemnosciach plus mocno padajacym deszczu
    3.
    4.

Uprawnienia umieszczania postów