Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Domyślnie Jesienny tryptyk ...

Jako że mamy najpiękniejszą porę roku, puśćmy wodze naszym fantazjom Trzy ujęcia z ostatniego parkowego niedzielnego spaceru. Mam nadzieję że komuś się spodobają
    1.

2.

3.
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

Świetny "taflowy" motyw

Domyślnie

Pomysł miałem na trójce, nowa kolejka Elka w Chorzowskim Parku Kultury, ale i owszem 1 ma coś w sobie
    Ostatnio edytowane przez moshica ; 13-11-2013 o 13:26
    Nikon i podróże ...

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Pominalbym 2 bo jest srednio smaczne przy takim kolorze wody

1 bardzo przyjemne chociaz przeszkadzaja mi troszke krzaki w LG.

W 3 obcialbym gore bo za dlugo trzeba czekac, az cos zacznie sie dziac na dole (nie zebym musial scrollowac ale... ), poza tym na gorze masz jasna kreske wlazaca w kadr, troche ciagnie wzrok.

Ogolnie pomysl fajny, jest niezly klimat jesienny, wykonanie ok (choc moglo byc lepiej).

Domyślnie

No Shao, faktycznie Twoje spojrzenie jest inne i nie mogę się nie zgodzić z Twoim punktem widzenia, trafne uwagi. Do tryptyku potrzebowałem dwójkę
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

Pomysl ciekawy. Jedynka naj

Domyślnie

Fajny pomysł, dwójka spina całość. Resztę wyłożył Shao...
    Ostatnio edytowane przez FHR ; 21-11-2013 o 09:05 Powód: Spacje stawiamy po znakach interpunkcyjnych, nie przed; zamiast wielokropka wystarczy trzykropek.
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Mi dwójka w ogóle nie pasuje, może gdyby miała podobne kolory i klimat co 1 i 3, a tak to po prostu liść na tle ciemnej wody.
    D7000

Domyślnie

Uwaga cenna, ale jak Borregaard napisał 2 spina całość, więc jest inna i miała być od początku inna. Kolor wody dokładnie taki był, ciemno bordowy.
    Nikon i podróże ...

Uprawnienia umieszczania postów