Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Domyślnie 1-wszo listopadowe

Zapraszam

Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

lubię takie zdjęcia może dlatego że aby to zobaczyć muszę kawałek przejechać, podoba mi się, brakuje mi tylko oddechu na poziomie pierwszoplanowych palików jeszcze pół centymetra z prawej i centymetr (albo tyle ile trzeba żeby się wszystko zmieściło) z lewej.
    Jestem szumofobem. S50F1.4A

Domyślnie

Podobnie jak Jaś, lobię takie zdjęcia, bo całą Polskę muszę przejechać, żeby takie "klimaty" móc fotografować. Właściwie do tej pory nad morzem byłem tylko latem i zazdroszczę "tubylcą" morza jesiennego, zimowego i wiosennego Wszędzie jest lepiej tam gdzie nas nie ma

Domyślnie

Wszystko pieknie Darek, kolor, klimat, ale kadr mi nie pasuje...ten niekonczacy sie falochron mi nie gra!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ajma Zobacz posta
    Podobnie jak Jaś, lobię takie zdjęcia, bo całą Polskę muszę przejechać, żeby takie "klimaty" móc fotografować. Właściwie do tej pory nad morzem byłem tylko latem i zazdroszczę "tubylcą" morza jesiennego, zimowego i wiosennego Wszędzie jest lepiej tam gdzie nas nie ma
    No, nie do końca, ja jestem tubylcom, nad morzem bywam czasem, ale gdzie mi tam do @darko...
    Nikon i tak już zostanie...
    Krzysztof

Domyślnie

wskakując do tematu spodziewałem się nocnych zdjęć na cmentarzu
    Zostałem miło zaskoczony!
    ~Jasiu ~

Domyślnie

Światło trafiło Ci się super.
    Lee Filters, Manfrotto 337, Velbon CF-630, Benro B-2, Benro PC-1

Domyślnie

Pięknie zaświeciło, jednak kadr jest trochę mało przemawiający.
    :::WEB:::BLOG:::ANALOG:::INSTA:::
    YouTube:::

Domyślnie

Kto rano wstaje .... ten ma ładne światło , jak Greg77, brakuje trochę lewej ale kolorki piękne uchwyciłeś,

Darku Ty to masz dobrze, blisko do morza, wschody, zachody, walizki mam spakowane, schładzaj

Domyślnie

Co do palików po lewej, to się też z wami zgadzam, przydało by się tam trochę oddechu
    Cytat Zamieszczone przez .:Gerard:. Zobacz posta
    Darku Ty to masz dobrze, blisko do morza, wschody, zachody, walizki mam spakowane, schładzaj
    Schładzam
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów