Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie Portrety córek.

Zabawa z głębią ostrości.

1

2
    3
    4
    Ostatnio edytowane przez Monij ; 20-10-2013 o 21:53

Domyślnie

przeniosłam niepasujące fotki
    Ostatnio edytowane przez Monij ; 20-10-2013 o 22:26

Domyślnie

to raczej fotografia rodzinna, albumowa a nie portrety
    z wyjątkiem jedynki pozostałe nie pasują do tego działu ... a już na pewno nie te, gdzie dzieci są pokazane od strony pleców
    NinoVeron |==========[> | IG | Flickr | BLOG | MM | FB
    "na co sprzętu qpa gdy fotograf d..."

Domyślnie

Ok, 2 ostatnie faktycznie tu nie pasują, przeniosę do Ludzie - fotografia okolicznościowa i albumowa, ale zdjęcie 2 sióstr, to chyba też portret

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Monij Zobacz posta
    Ok, 2 ostatnie faktycznie tu nie pasują, przeniosę do Ludzie - fotografia okolicznościowa i albumowa, ale zdjęcie 2 sióstr, to chyba też portret
    2 - też nie jest portretem
    3 i 4 - naukowo podchodząc to tak ... ale jakościowo (oświetleniowo, kadrowo) to też fotografia albumowa

wiem, że każdy rodzic jest dumny ze swoich pociech i bardzo chętnie się nimi chwali - ale to jest forum fotograficzne i pod takim kontem powinny być oceniane zdjęcia.
    NinoVeron |==========[> | IG | Flickr | BLOG | MM | FB
    "na co sprzętu qpa gdy fotograf d..."

Domyślnie

Z pierwszego wpisu nie mogę usunąć zdjęć. Pozostało do oceny zdj. nr 1, podrasować je jakoś w Ps?

Domyślnie

Jak dla mnie do rodzinnego albumu. Jedynka ujdzie chociaż delikatnie bym je ocieplił (balans bieli) . 2 w ogóle nie podchodzi a dodatkowo nienaturalnie ułożona noga dyskwalifikuje to zdjęcie. 3 i 4 kadrowo mi nie podchodzą a poza tym ciemne takie jakieś trochę ...
    D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3

Domyślnie

ok, 1 zdjęcie poprawiam. Nie potrafię usunąć tych pozostałych fot, więc wątek do usunięcia. Dzięki i pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów