Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 29

Wątek: Coolpix L820

Domyślnie

Jaki aparat powinnam kupić do 600 zł, zastanawiałam się na nikonem coolpix L610 ale ostatnio słyszłam duzo negatywnych opini, dlatego nie wiem co myśleć. Biore pod uwage też Fujifilm s 2995, prosze o pomoc chce jakiś fajny aparat do robienia ostrych zdjęć
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lena&TheShadow Zobacz posta
    Samsung NX100 ?
    To kosztowałoby około 1000 zł.

Proponowałbym rzucić okiem na Samsunga WB200F.
    W zależności od koloru może zmieści się w budżecie

Trzeba także pamiętać, że "dobrze" bardzo rzadko idzie w parze z "tanio".
    D7100, kilka obiektywów, statyw, głowica i flash
    "Wiedza daje pokorę wielkiemu, dziwi przeciętnego, nadyma małego" - Lew Tołstoj

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez warpman Zobacz posta
    To kosztowałoby około 1000 zł.

.
    Naprawdę ??? http://allegro.pl/samsung-nx100-20-5...704384689.html
    Zakład, że za 599 sprzeda ?

Domyślnie

Przyznaję, że patrzylem przez pryzmat cen nowego sprzętu. Dla mnie, jeżeli ktoś pyta o aparat kompaktowy do X zł, bez precyzowania szczegółów, to jest to - domyślnie - pytanie o sprzęt nowy. Sprzęt używany zwykle jest domeną ludzi, którzy wiedzą czego chcą od życia i od fotografii i używają na co dzień raczej lustrzanek, nie aparatów kompaktowych. Kompakty są znacznie mniej solidne, szybciej się zużywają i ich rynek wtórny jest bez porównania mniejszy niż w przypadku DSLR.

Domyślnie

bla bla bla bla bla... nie mogłeś tego ująć jednym zdaniem ?

Domyślnie

Chciałem, żebyś zrozumiała. Widzę, że błędnie Cię oceniłem i tekst był za długi

Domyślnie

Nie ośmieszaj się. Po pierwsze primo nie napisała, że chce kupić nowy. O kompaktach piszesz kompletne bzdury więc mam prawo sądzić, że gucio wiesz i na inne tematy. No a teraz pokaż jaki jesteś fafarafa...

Domyślnie

Tak , kup sobie samsunga WB200 , to za kilka tygodni wrócisz z nim do reklamacji. Takiego szajsu to nie sprzedawałem od lat.

Domyślnie

@Robinson73 - ja tylko napisałem swoją sugestię, która nie musi być przecież jedynie słuszna. Dzięki za opinię sprzedającego ten towar.

@Lena - jak na razie to Ty tu odstawiasz fafarafa, to Twoje posty są agresywne i obraźliwe.

Nie uważam za sensowne kontynuacji spamowania w cudzym wątku offtopicową szermierką słowną, która donikąd nie prowadzi, a już zwłaszcza w przypadku takiego interlokutora jak Ty.
    Ostatnio edytowane przez warpman ; 15-11-2013 o 18:14 Powód: literówka

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów