Szukaj
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Samsung NX100 ?
To kosztowałoby około 1000 zł.
Proponowałbym rzucić okiem na Samsunga WB200F.
W zależności od koloru może zmieści się w budżecie
Trzeba także pamiętać, że "dobrze" bardzo rzadko idzie w parze z "tanio".
D7100, kilka obiektywów, statyw, głowica i flash
"Wiedza daje pokorę wielkiemu, dziwi przeciętnego, nadyma małego" - Lew Tołstoj
Naprawdę ??? http://allegro.pl/samsung-nx100-20-5...704384689.html
Zakład, że za 599 sprzeda ?
Przyznaję, że patrzylem przez pryzmat cen nowego sprzętu. Dla mnie, jeżeli ktoś pyta o aparat kompaktowy do X zł, bez precyzowania szczegółów, to jest to - domyślnie - pytanie o sprzęt nowy. Sprzęt używany zwykle jest domeną ludzi, którzy wiedzą czego chcą od życia i od fotografii i używają na co dzień raczej lustrzanek, nie aparatów kompaktowych. Kompakty są znacznie mniej solidne, szybciej się zużywają i ich rynek wtórny jest bez porównania mniejszy niż w przypadku DSLR.
bla bla bla bla bla... nie mogłeś tego ująć jednym zdaniem ?
Chciałem, żebyś zrozumiała. Widzę, że błędnie Cię oceniłem i tekst był za długi
Nie ośmieszaj się. Po pierwsze primo nie napisała, że chce kupić nowy. O kompaktach piszesz kompletne bzdury więc mam prawo sądzić, że gucio wiesz i na inne tematy. No a teraz pokaż jaki jesteś fafarafa...
Tak , kup sobie samsunga WB200 , to za kilka tygodni wrócisz z nim do reklamacji. Takiego szajsu to nie sprzedawałem od lat.
@Robinson73 - ja tylko napisałem swoją sugestię, która nie musi być przecież jedynie słuszna. Dzięki za opinię sprzedającego ten towar.
@Lena - jak na razie to Ty tu odstawiasz fafarafa, to Twoje posty są agresywne i obraźliwe.
Nie uważam za sensowne kontynuacji spamowania w cudzym wątku offtopicową szermierką słowną, która donikąd nie prowadzi, a już zwłaszcza w przypadku takiego interlokutora jak Ty.
Ostatnio edytowane przez warpman ; 15-11-2013 o 18:14 Powód: literówka
Skontaktuj się z nami