Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: La Catrina

Domyślnie La Catrina

po ostatniej zmalowanej sesji Paulina chciała wykonać jeszcze makijaż charakterystyczny dla meksykańskiego Dnia Zmarłych (Dia de los Muertos), więc poprosiliśmy naszą wytatuowaną kuzynkę o pozowanie i wykonaliśmy kilka portretów

1. lampka sb-600 z ciepłymi żelami i gridem dodana w celu uzyskania aureolki

2. freelensing nikkorem 80-200mm na f/8.0

oświetlenie opisane w wątku strobistycznym
    więcej ujęć na moim BLOGU, a backstage u Pauliny na BLOGU
    Ostatnio edytowane przez jacek_wozniak ; 17-10-2013 o 13:23

Domyślnie

W moim odbiorze - jedynka kolorystycznie lepsza. Fajny makijaż
    Dominik
    Fujifilm X10 | D90 | S 10-20 | T 28-75 | N 70-300 VR | N 35 | Metz 58 AF1 | Metz 48 AF1 l Lensbaby
    flickr

Domyślnie

Do tej pory myślałem, że Tim Burton projektując swoja Gnijącą Pannę Młodą był oryginalny. A tu, proszę - źródło inspiracji się odnalazło.
    Trochę bloguję.

Domyślnie

Zostałem nieco zaskoczony pomysłem i nie wiem co napisać

Domyślnie

ten motyw jest bardzo często powielany, ale chcieliśmy go sami wypróbować może jeszcze kiedyś uda się coś podobnego powtórzyć z innymi ozdobnikami

La
    Gość

Domyślnie

Fajnie, ze probujecie bo to wbrew pozorom niezbyt latwa sprawa. Osobiscie utkwil mi w glowie obrazek by Julia Kuzmenko

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lassar Zobacz posta
    Fajnie, ze probujecie bo to wbrew pozorom niezbyt latwa sprawa. Osobiscie utkwil mi w glowie obrazek by Julia Kuzmenko
    Tak sama Julia nawet zauważyła podobieństwo naszych obu prac, jednak jest to motyw bardzo popularny i są elementy, które się bardzo często powtarzają, a różnica tkwi wtedy w szczegółach na pewno praca Julii była jedną z inspiracji na makijaż, jak również inne portrety La Catriny

Uprawnienia umieszczania postów