Dawajcie chłopy dawajcie, krytyka najlepsza nauka! Pisać co się podoba a co byście zmienili dodali.
Szukaj
Dawajcie chłopy dawajcie, krytyka najlepsza nauka! Pisać co się podoba a co byście zmienili dodali.
"Przedmiotem fotografii nie są fotografowane rzeczy, lecz to jak one wyglądają po sfotografowaniu."
D 750|N 70-300 4.5-5.6VR+N 24-70 2.8
Naprawdę nie widzisz zniszczeń dokonanych "obróbką"?
LED ZEPPELIN
Chodzi o to że "przejaśniłem " i tak wygląda jakby za lekką mgłą?
"Przedmiotem fotografii nie są fotografowane rzeczy, lecz to jak one wyglądają po sfotografowaniu."
... no i krzywo jak cholera - leci w prawo.
"Gdy jestem głodny, otwieram lodówkę, nie odmawiam, gdy proszą na wódkę"
Ja zdjęcia nie widzę, mam nadzieję, że autor nie usunął bo to największy błąd zwłaszcza, że pisał coś o krytyce i nauce...
pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei
Zwracam honor, widzę zdjęcie.
W czerńiach wszystko ginie, chyba faktycznie przesadziłeś z kontrastami.
pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei
Ok mam drugie zdjęcie podobne tutaj 0% obróbki. a do tego ze leci w lewo moze trochę to pole jest takie krzywe.
Ostatnio edytowane przez Patryk546 ; 13-10-2013 o 14:12
To nie jest zero obróbki, fiolet na niebie nie pojawia się tak sam z siebie, tu jeszcze w LG wkradł się zielony. Może z aparatem, a raczej jego ustawieniami coś nie tak. Na plus koleiny, w których zaczyna być coś widoczne.
LED ZEPPELIN
Nie wiem, niby ustawienia były dobre.....
Skontaktuj się z nami