Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: ZaKlEjOnA

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie ZaKlEjOnA

Kilka zdjęć z ostatniej sesji - czekam na Wasze typy o ile w ogóle któreś zdjęcie się spodoba, bo z tym to wiadomo że różnie bywa Zdjęć jakoś specjalnie nie dopieszczałem tylko Lr i drobne korekty w Psie.
    Pozowała Karolina Szymańska
    Wizażem i asystą zajęła się Ala Głuszak

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

No i popularny bonus

Domyślnie

Dla mnie (zwykłego zjadacza chleba) 2. najbardziej podchodzi, tylko palce ucięło.

Domyślnie

Niby fajnie, ale .....np: na #1 pozostałości jakiegoś zielska w LD oraz zbyt mało struktury na dolnej czesci sukienki (?).
    #2 uciachane paluchy i zielsko.
    #6 kolor skory łapek itd itd.
    Najbardziej podoba mi się bonus

Domyślnie

Niby wszystko jest poprawne, ale brakuje mi jakiegoś detalu, który czyniłby zdjęcie interesującym. Dopiero zdjęcie bonusowe w jakiś sposób zaciekawia

Domyślnie

Mój typ, to szóstka. W tym zdjęciu widzę największą harmonię i elegancję.
    Fotografuję wyłącznie dla przyjemności. Jestem tu, aby się czegoś nauczyć. Kiedyś kupię sobie lustrzankę Nikona.

Domyślnie

6 oraz potem dwójka może. Pozostałe odstają poziomem. Głównie chodzi mi o kompozycję kadru chyba i tego, jak koronka, czy tatuaż wpisują się w cały obraz i architekturę. Czasem kolor skóry w cieniu delikatnie mi nie leży. Zostawiając tylko szóstkę gdzieś do portfolio wypadałoby pokusić się o zaawansowany retusz nóżek.

Kasiks
    Gość

Domyślnie

Ja typuję 3! A nawiasem mówiąc piękna sukienka

Uprawnienia umieszczania postów