Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Paulina

Domyślnie

Dwójeczka mnie oczarowała
    D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE

Domyślnie

7 najładniejsza, niestety stylizacja z pierwszych zdjęć do mnie nie przemawia. Ale to pewnie kwestia gustu. Jakby przymknąć oko na stylizację to poza 1 i 6 wszystkie mi się podobają.

Domyślnie

7 i 2 - w takiej kolejności. Szkoda, że tak mało ujęć dziewczyny w stylizacji z ostatniego zdjęcia
    D700+Grip
    N28 1,8G | N50/1,8D | N85/1,8D | SB 700

D5200+18-55

Oszczędny w słowach Awatar Leon343
    Miasto
    Katowice, Jaworzno

Domyślnie

1. Zimno mi.
    2. Majty na nie. Ciężkie to zdjęcie.
    3. Ćpałam, piłam i paliłam. Dobrze, że jest czego się chwycić.
    4. Ten konar, na nie i mina. Ogranicza to lekkość. Konar ją dobija. I to złowrogie drzewo za nią.
    5. U spowiedzi.
    6. Sztuczna poza, jak pomnik. Nimfa powinna być otoczona zielenią, a nie księżycową oprawą i martwą szarością.
    7. Nie. Bo co ma wyciągnięta tak noga, do tych rąk i wszystko na tle skarpy usypanej przez spych? Zagadka. Co ona tam robi?

Kobieta w zwiewnej sukni z kwiatami i wiankiem, to symbol lekkości radości i młodości.
    Gdzie one są? Nie ma, nie ma, nie ma.
    D600 | SB700 | N24-70/2.8 | N70-200/2.8VRII | N50/1.8D | N85/1.8G

Domyślnie

Leon - długo się tak nie uśmiałem , takie historyjki to można dosłownie do każdych zdjęć przypisać :P

Oszczędny w słowach Awatar Leon343
    Miasto
    Katowice, Jaworzno

Domyślnie

Poprzez mimikę twarzy i postawę ciała, wyrażamy swój stan fizyczny ciała (zdrowie, chorobę, zimno, ciepło, zmęczenie) i stan emocji.
    Opowiadasz zdjęciami historię młodej dziewczyny lubiącej przyrodę, las i bose hasanie. Taki typ, to dziewczyny energiczne, zwiewne, uśmiechnięte. A u ciebie jest znudzona, smutna, zmęczona, zmarznięta i naćpana.
    Jeżeli uda ci się wykrzesać inną historię niż moja, chętnie przeczytam.
    D600 | SB700 | N24-70/2.8 | N70-200/2.8VRII | N50/1.8D | N85/1.8G

Domyślnie

Oglądając takie fotki teraz, od razu brakuje mi lata . Bdb kawał sesji

Uprawnienia umieszczania postów