Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Fishing village

Domyślnie Fishing village

1.

2.

Co sądzicie ?

Domyślnie

Jedynka trochę kadrowo zagmatwana, rząd łódek wyprowadza wzrok w miejsce największego galimatiasu gdzie wszystko jest wszystkim i niczym. Może można było to inaczej rozegrać. Do poprawienia jadący ostro w prawo horyzont.
    Dwójka zdecydowanie lepsza, przygasiłbym jednak te dwa pomosty po lewej bo niepotrzebnie ciągną oko. Kolorki eleganckie. Fajne miejsce.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Sądzę, że mi się podoba - ze wskazaniem na dwójkę

Domyślnie

W jedynce przemawia chaos, wiec jestem na "nie", za to dwójka jest świetna, pierwsze co mi przyszło na myśl to przeciąć dwójke na pół i niezłe dwa kwadraty by powstały, bo teraz troche za duzo tego złomu tam jest..ale lodowisko ekstra wyszło
    Ostatnio edytowane przez deemes ; 05-09-2013 o 23:33
    Aparat, jakieś obiektywy i torba używana.

Domyślnie

Widać, że nad kadrami popracowałeś. Długie czasy ekspozycji. Z drugiego emanuje spokój, a z pierwszego, choć drugie jest jego częścią, energia. Oba godne uwagi, ale też drugie bardziej przypadło mi do gustu.
    Nie wiem, co napisać.

Domyślnie

Dwójka jest świetna. Over.

Jedynka tez mi się podoba pomimo chaosu, moze jakes delikatne cięcie z prawej, moze z lewej, ale za te niewystemlowane syfy po lewej od metalowego badyla i przy lewej krawędzi foty to masz kopa w kostkę panie Grzegorz
    Tyle pracy przy obróbce i elementarz paskudzi fote....
    Horyzont na 1 tez do wyrównania.
    Ostatnio edytowane przez georghe ; 06-09-2013 o 00:55
    Nikon

Domyślnie

Do mnie bardziej przemawia dwójka, spokojniejsza. Na duży plus, na zdjęciach zasługuje kolorystyka.
    Pozdrawiam Marcin Bąk
    FUDŻI

Uprawnienia umieszczania postów