Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: Slea Head

Domyślnie

Fajna fota, moim zdaniem stanąłeś na wysokości zadania i przedstawiłeś wycinek swojego kraju w bardzo naturalnym ubranku.
    Zgoda, można dowalić tu i ówdzie kontrastu, autor jednak zrezygnował z fajerwerków na rzecz realizmu. Usiądę sobie i pooglądam bo widok przyjemny dla oka i w naszych stronach nieznany.
    Ostatnio edytowane przez Psychotrop ; 02-09-2013 o 12:55
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Greg, zdjęcie tak jak i miejsce bardzo fajne, szczególnie promyki słońca korzystnie zarejestrowałeś. O kupie mogłeś nie wspominać bo jej nie widać a terez pewnie każdy jej szuka
    Ostatnio edytowane przez Psychotrop ; 02-09-2013 o 13:19
    Aparat, jakieś obiektywy i torba używana.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Fajna fota, moim zdaniem stanąłeś na wysokości zadania i przedstawiłeś wycinek swojego kraju w bardzo naturalnym ubranku.
    Zgoda, można dowalić tu i ówdzie kontrastu, autor jednak zrezygnował z fajerwerków na rzecz realizmu. Usiądę sobie i pooglądam bo widok przyjemny dla oka i w naszych stronach nieznany.
    całkowicie się zgadzam z tą opinią , dobrze podany krajobraz w dobrej obróbce, bdb niebo i dół podkreślający surowość tego miejsca ( miałem się okazję o tym przekonać w 2010 r)

Domyślnie

Bardzo ciekawe miejsce dobrze pokazane, może bez fajerwerków, ale fajnie się ogląda

Domyślnie

Widzę że problem zawinięty pod dywan

Co do zdjęcia:
    Bardzo dobrze podane foto, mało ludzi na forum umie tak pokazać krajobraz!
    Za to duża część doradzi
    :::WEB:::BLOG:::ANALOG:::INSTA:::
    YouTube:::

Domyślnie

Mnie się zdecydowanie podoba, centymetr dołu kosztem góry by nie zaszkodził moim zdaniem oczywiście, jeśli to "nowy postproces" to mniejszy kontrast może wynikać z niego.
    Jestem szumofobem. S50F1.4A

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez biegly Zobacz posta
    Widzę że problem zawinięty pod dywan
    Dokładnie...
    Duża szkoda, że te wątki zostały usunięte, myślę, że to była konstruktywna rozmowa.
    Ale jeśli nie tu mamy rozmawiać to gdzie?...

=]

Domyślnie

Coz cos mnie ominelo, szkoda, ze spalem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adam Majchrzak Zobacz posta
    Dokładnie...
    Duża szkoda, że te wątki zostały usunięte, myślę, że to była konstruktywna rozmowa.
    Ale jeśli nie tu mamy rozmawiać to gdzie?...

=]

No tak, ale usunięte wypowiedzi podważały dobre imię forum, dawały do myślenia na temat rzetelności tego miejsca i zachęcały do buntu, a bunt trzeba zwalczać w zalążku Trzeba pamiętać, że właścicielem forum jest prywatna firma a my tu jesteśmy tylko gośćmi. Wolność słowa w tym wypadku nie ma znaczenia ponieważ to nie ulica lecz teren prywatny

PS. Jeśli moderator uzna moje słowa za obraźliwe lub nic nie wnoszące, proszę usunąć z automatu, je się nie obrażę
    Aparat, jakieś obiektywy i torba używana.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez deemes Zobacz posta
    No tak, ale usunięte wypowiedzi podważały dobre imię forum, dawały do myślenia na temat rzetelności tego miejsca i zachęcały do buntu, a bunt trzeba zwalczać w zalążku Trzeba pamiętać, że właścicielem forum jest prywatna firma a my tu jesteśmy tylko gośćmi. Wolność słowa w tym wypadku nie ma znaczenia ponieważ to nie ulica lecz teren prywatny

PS. Jeśli moderator uzna moje słowa za obraźliwe lub nic nie wnoszące, proszę usunąć z automatu, je się nie obrażę
    Nic nie wnoszą i powinny być usunięte z automatu, ale zaspokoję Twoją ciekawość - posty zostały usunięte na prośbę użytkownika.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów