Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: Slea Head

Domyślnie Slea Head

Zapraszam

Domyślnie

mniej artystyczna niz zwykle, ale za to piekny lewy rog.
    co to za kwiatki ustrzeliles ?? irys ??- dokladnie nie widze
    d90+n18-105, s10-20, t90 2.8/ d800+n14-24, t24-70vc 2.8, t70-200vc 2.8, n50g 1.4

Domyślnie

Ładny zachód, ładna okolica, ładnie delikatnie podana,
    no może ciut więcej dołu kosztem góry, bo pierwszy plan dobry jest

Pozdrawiam! =]

Domyślnie

ładny zachodzik - w tle ciekawie się dzieje
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Fajnie w kadrze poukładane, w tle ładny spektakl. Tylko jakieś lekko mdłe na moim monitorze mi się wydaje. A jakby tak?

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Ciezki ten brzeg - sprawia wrazenie jakby lecialo w prawo Ale calosc na +!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thomas1147 Zobacz posta
    co to za kwiatki ustrzeliles ?? irys ??
    A nie wiem, wiem, ze moglo by ich byc wiecej, wtedy bym sie cieszyl
    Ale jak bardzo chcesz to cropa podesle z duzego pliku, widac lepiej, takie niebieskie "gwiazdziste"...

Cytat Zamieszczone przez Adam Majchrzak Zobacz posta
    no może ciut więcej dołu kosztem góry, bo pierwszy plan dobry jest
    Widzsz, proporcje sa jakie sa, taki byl zamiar, moze dlaego, ze gdzie bym sie nie obrocil to taka podloga byla a zamiarem bylo zaznaczenie tych kilku kwiatkow no i koziej kupy po lewej Zauwazylem tego klocka dopiero teraz
    Poza tym wiedzialem, ze uslysze tutaj, ze "ciezko", "nie lezy" itd, itd...

Cytat Zamieszczone przez FHR Zobacz posta
    Fajnie w kadrze poukładane, w tle ładny spektakl. Tylko jakieś lekko mdłe na moim monitorze mi się wydaje. A jakby tak?
    Wiesz plan byl taki zeby podac delikatnie i bez przesady, twoja wersja nadaje kierunek, zobacze co da sie zrobic na duzym pliku i zobacze to u siebie na monitorze, bo jak narazie to Twoja wersja mi sie nie podoba, zwlaszcza kolory...

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Ciezki ten brzeg - sprawia wrazenie jakby lecialo w prawo Ale calosc na +!
    A dzieki bardzo, co do ciezkosci to zapraszam kilka linije wyzej
    "Brzeg" - fajnie nazwane a w dol jakies 50-70m

W 1982r rozbil sie tam Hiszpanski kontenerowiec "MV RANGA", lezal tam ok 10 lat, rozpadl sie prawie calkowicie a reszte wylowili, bo bylo dosc niebezpiecznie no i krecili film "Za Horyzontem" w tym miejscu i nie pasowal im mostek do scen (co za bezmyslnosc), pozostaly tylko drobne resztki zardzewialego metalu ktore widac pod woda przy duzym odplywie, niestety nie bylo mi dane, ale to byl znakomity temat i choc w dwie strony mam tam 350km to byl bym tam kilka razy w roku co by zrobic zdjecie idealne
    Pozostalosci po wraku znajduja sie kilkadziesiat metrow w dol po lewej stronie na zdjeciu, balem sie podejsc blisko krawedzi bo juz tak mam
    Ostatnio edytowane przez Greg77 ; 02-09-2013 o 05:47

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Zadzwon do Mojzesza to Ci odsloni ten metal I piszac brzeg mam na mysli calosc, razem z tym grzebietem, ktory wchodzi do wody, wiec moze byc tam nawet 1000000m w dol - brzeg to brzeg i tyle!

Domyślnie

Miejsce piękne, warunki fajne, kadrowo może przesunąłbym aparat ma prawo, żeby umieścić skałę z kwiatkami po przekątnej od słońca, ale to takie moje marudzenie
    Co do kolorków, to za FHR - troszkę blado. Myślę, że odrobina więcej kontrastu tu i tam by nie zaszkodziła.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    ...wiedzialem, ze uslysze tutaj, ze "ciezko", "nie lezy" itd, itd...
    Magia forum!

BTW, to u Was tam kozy biegają po górkach? My mamy owieczki

Wracając do foty, to nie twierdzę, że niebo fajne nie jest, bo jest(!) ale też ciekawy jest dół, dla mnie wcale nie za ciężki, i bez jakiegoś duszenia, ot po prostu wydaje mi się, że można by było tam troszkę niżej szkiełkiem skadrować

Pozdrawiam! =]

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów