Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie Byla sobie lodka...

Dawno nie bylo, dodam, ze to szuflada i nie wybieram sie tam w najblizszym czasie, podszkalam sie w nowej obrobce i chcial bym uslyszec opinie co sadzicie o takiej obrobce?

Domyślnie

jak dla mnie troche chmurki za smoliste, wprowadzają nieprzyjemny nastrój, za to poniżej horyzontu podoba sie w każdym calu
    Aparat, jakieś obiektywy i torba używana.

Domyślnie

genialna dynamika wody, ta wypływająca spomiędzy palików wygląda jak "płynący piach" co koresponduje z brzegiem w PD - ładnie "wymieszane"
    detale wyciągnięte z cieni na plus choć zastanawia czerwonawy zafarb na niektórych wręgach (a raczej na tym co z nich zostało) - wygląda to jakby się żarzyły
    dramatyczne niebo nieźle wpisuje się w całość ale faktycznie może nieco lżejsze też by pasowało

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Niby dynamicznie, ale brakuje mi tu jakiegos pazura, moze odrobiny ostrzejszego swiatla, albo jakiegos przeblysku gdzies miedzy chmurami. Kadrowo ok, chociaz podszedlbym krok lub dwa I kamyki w PD mi przeszkadzaja

Domyślnie

Jak dla mnie zbyt płasko, porównując z Twoim "Wrakiem na zimno" ten wypada blado.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lukasz.m Zobacz posta
    Jak dla mnie zbyt płasko, porównując z Twoim "Wrakiem na zimno" ten wypada blado.
    Mam podobne wrazenie, wyszlo zbyt plasko i bez zycia. O wiele lepsza byla poprzednia wersja.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez -zahir- Zobacz posta
    detale wyciągnięte z cieni na plus choć zastanawia czerwonawy zafarb na niektórych wręgach (a raczej na tym co z nich zostało) - wygląda to jakby się żarzyły
    Tak to wyglada, szczegolnie kiedy jest mokre, mam inne zdjecia tergo wraku w galerii i tam widac, ze te przebarwienia to norma.

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Niby dynamicznie, ale brakuje mi tu jakiegos pazura, moze odrobiny ostrzejszego swiatla, albo jakiegos przeblysku gdzies miedzy chmurami. Kadrowo ok, chociaz podszedlbym krok lub dwa I kamyki w PD mi przeszkadzaja
    Oj gdybym swiatlo tam jakies mial to to zdjecie juz dawno by tu zagoscilo...a kamyki, coz jak kto lubi, zwykle stempelkiem sprzatam a tym razem postanowilem zostawic bo nie byly zbyt skrajnie, jak widac co ogladajacy to gust.

Cytat Zamieszczone przez lukasz.m Zobacz posta
    Widzisz w tym na zimno bylo swiatlo a swiatlo jest wszystkim

Dzieki panowie za opinie.

Domyślnie

Dla mnie ok, choć chyba znowu cyjan się wdarł w kolory.
    Byś pokazał coś w trudnych warunkach!
    Gdzie światło szaleje, a cienie się chowają
    :::WEB:::BLOG:::ANALOG:::INSTA:::
    YouTube:::

Domyślnie

Tak sobie kombinowałem (bardzo lubię foty z tym wrakiem) i nawet niegłupie BW można jeszcze z tego wydusić, może to jest sposób? Generalnie zgadzam się z opiniami Kolegów.
    LED ZEPPELIN

Uprawnienia umieszczania postów