Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 31

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Caly czas jest zbyt zielono... ale fota git! Wersja strazacka jakos bardziej mi pasuje kolorystycznie
    No Michał o to ci niespodzianka zdjęcie w kolorystyce nie w Twoim stylu
    Nie poznałem autora... po obrazie ... ale może o taki efekt chodziło...

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Michał M Zobacz posta
    Zdjąć troche z kanału zielonego i będzie miodzio.
    Jak się to robi?

Domyślnie

Aby czasami nie grzebałeś coś w ustawieniach monitora? Niby dałeś poprawione, ale fota wygląda na taką ze zwalonym WB, a szkoda bo widoczek fajny.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez FHR Zobacz posta
    Michał, moim zdaniem, jeszcze trochę za mało Jeśli pozwolisz, to ja bym to widział bardziej tak. Jednocześnie zdaje sobie sprawę, że świadomie fotografujesz i obrabiasz i zapewne nie jest to dzieło przypadku, tylko taka jest Twoja wizja.
    Dzięki Tomek że wrzuciłeś fotę, w sumie dzięki Tobie zdałem sobie sprawę że mam coś nie halo z kolorami na monitorze.

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Aby czasami nie grzebałeś coś w ustawieniach monitora?
    Tak dokładnie!!
    Przed urlopem zrobiłem sobie ponowną kalibrację monitora.
    Wróciłem z urlopu, zasiadłem do foty i wszystko cacy forumowicze piszą że coś nie halo a u mnie gra sprawdziłem na innym monitorze moją fotę i Tomka po korekcie i załamka
    Okazało się po kalibracji monitora, uszkodził się plik z profilem barw w systemie.
    Ponowna kalibracja naprawiła problem

Właściwa fota

Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

No i proszę, winni ukarani!
    Parę dni temu szlag mi trafił jeden z dysków więc postawiłem system od nowa (znaczy kumpel bo ja mam dość blade pojęcie na ten temat) i całe moje ustawienie wyświetlacza szlag trafił. Fachową kalibrację przeprowadziłem gapiąc się na swoje niektóre fotki posiłkując się kalibratorem systemowym. Teraz jest cacy, foty krajobrazowe nie kłamią, przecież tak tam było.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Parę dni temu szlag mi trafił jeden z dysków więc postawiłem system od nowa (znaczy kumpel bo ja mam dość blade pojęcie na ten temat) i całe moje ustawienie wyświetlacza szlag trafił. Fachową kalibrację przeprowadziłem gapiąc się na swoje niektóre fotki posiłkując się kalibratorem systemowym.
    Ja racji zawodu różne już rzeczy widziałem zarówno na serwerach jak i stacjach roboczych ale do tego że profil ICC szlag trafi to nie przypuszczałem, nic się nie dzieje bez przyczyny nie ruszałem było ok, a że od początku urlopu trochę minęło zupełnie o tym zapomniałem Dobrze że mam jeszcze notabene Pawła kalibrator
    Ostatnio edytowane przez ostrytux ; 27-08-2013 o 22:37
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Nooo, teraz bajka

Domyślnie

no ostatnia wersja zdecydowanie najlepsza
    Aparat, jakieś obiektywy i torba używana.

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Teraz jest git malina! Zly monitor, zlyyyy! Nie daj mu jesc

Domyślnie

Nooooo teraz jest git, swietne!

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów