Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Alicja.

Domyślnie Alicja.

Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
    A to psikus

Domyślnie

No niestety: nie.
    Głowa wyrasta jej z ramienia!

Popracuj nad tym, da się to poprawić i będzie zdecydowanie lepiej.

Domyślnie

Nie, nie, to tylko przez obrócenie głowy w prawo zrobiła się delikatna fałdka, każdy tak ma
    A to psikus

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

Gdyby głowa nie wyrastała z ramienia a dłonie były widoczne na korze drzewa zdjęcie było by bardzo dobre. Podoba mi się miejsce i sposób naświetlania.

Domyślnie

Lewe ramię mogło by być faktycznie ciut lepiej zarysowane a głowa nie tak mocno skręcona w prawo. I może ciut mniej ciemnej powierzchni pnia z lewej.
    Ale to detale łatwe do poprawki - zdjęcie dla mnie generalnie ok
    Na brzuchu to listek czy wisior? nie widzę dokładnie
    .
    fotografuję portrety, sport, teatr tańca i jeszcze kilka innych obszarów - w tym w szczególności reportaże wszelakie piotr.jaruga_at_gmail.com

Domyślnie

Wisior
    A to psikus

Domyślnie

No trochę tu zabrakło. Linia wyprostowanej nogi, ręki, głowy tworzy niefajną linię. Minimalny zwrot głowy w naszym kierunku mógłby wyjść na dobre. Do tego taki trochę wyszczerzony wyraz ust i zmrużone oczy. Z detali linia brzucha i lewej ręki także średnio się łączą. No niestety ta poza nie za bardzo mi się widzi. Plus za półpodział kadru i kombinowanie z klimatem. Kolejny minus za ostre liście traw na pierwszym planie. Zdecydowanie delikatniej i chyba przyjemniej by wyglądało to wszystko lekko rozmyte i lżej podane. Mimo słońca i kontrastu.

Domyślnie

Mosad, czy Ty nie masz czasem wykształcenia pedagogicznego
    A to psikus

Domyślnie

Że dużo i bez sensu gadam? I marnie zarabiam? No wiem, wiem.

Nie, nie mam takowego wykształcenia. Cierpliwości brak no nauczania na żywo. W dodatku to, co chciałbym przekazać, często kłóciłoby się ze szkolnym programem - jakimkolwiek chyba. Wolę użyteczne informacje niż masę zbędnych faktów i detali nieprzydatnych w dalszym życiu. Może to też odbija się w komentarzach właśnie. Oczywiście czasem zdarza się pomarzyć, jak chyba każdemu.

A tak swoją drogą, to ciągle ostatnio namawiam modelki by się odsłaniały, że to bez sensu stale te ubrania pancerne nosić i jak grochem o ścianę! Jak wy to robicie?

Domyślnie

Do mnie akurat same przychodzą, hehe...
    Czasem muszę nawet stopować, żeby za szybko się nie rozebrała
    A to psikus

Uprawnienia umieszczania postów