Szukaj
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
A to psikus
No niestety: nie.
Głowa wyrasta jej z ramienia!
Popracuj nad tym, da się to poprawić i będzie zdecydowanie lepiej.
Nie, nie, to tylko przez obrócenie głowy w prawo zrobiła się delikatna fałdka, każdy tak ma![]()
A to psikus
Lewe ramię mogło by być faktycznie ciut lepiej zarysowane a głowa nie tak mocno skręcona w prawo. I może ciut mniej ciemnej powierzchni pnia z lewej.
Ale to detale łatwe do poprawki - zdjęcie dla mnie generalnie ok
Na brzuchu to listek czy wisior? nie widzę dokładnie
.
fotografuję portrety, sport, teatr tańca i jeszcze kilka innych obszarów - w tym w szczególności reportaże wszelakiepiotr.jaruga_at_gmail.com
Wisior![]()
A to psikus
No trochę tu zabrakło. Linia wyprostowanej nogi, ręki, głowy tworzy niefajną linię. Minimalny zwrot głowy w naszym kierunku mógłby wyjść na dobre. Do tego taki trochę wyszczerzony wyraz ust i zmrużone oczy. Z detali linia brzucha i lewej ręki także średnio się łączą. No niestety ta poza nie za bardzo mi się widzi. Plus za półpodział kadru i kombinowanie z klimatem. Kolejny minus za ostre liście traw na pierwszym planie. Zdecydowanie delikatniej i chyba przyjemniej by wyglądało to wszystko lekko rozmyte i lżej podane. Mimo słońca i kontrastu.
Mosad, czy Ty nie masz czasem wykształcenia pedagogicznego![]()
![]()
A to psikus
Że dużo i bez sensu gadam? I marnie zarabiam? No wiem, wiem.
Nie, nie mam takowego wykształcenia. Cierpliwości brak no nauczania na żywo. W dodatku to, co chciałbym przekazać, często kłóciłoby się ze szkolnym programem - jakimkolwiek chyba. Wolę użyteczne informacje niż masę zbędnych faktów i detali nieprzydatnych w dalszym życiu. Może to też odbija się w komentarzach właśnie. Oczywiście czasem zdarza się pomarzyć, jak chyba każdemu.
A tak swoją drogą, to ciągle ostatnio namawiam modelki by się odsłaniały, że to bez sensu stale te ubrania pancerne nosić i jak grochem o ścianę!Jak wy to robicie?
Do mnie akurat same przychodzą, hehe...
Czasem muszę nawet stopować, żeby za szybko się nie rozebrała![]()
![]()
![]()
A to psikus
Skontaktuj się z nami