Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Domyślnie

Ładnie, starannie, sterylnie wręcz, zagospodarowanie kadru też mi się podoba. Winieta mogłaby być łagodniejsza, ale szanuję Twój świadomy przecież wybór.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Ładnie, starannie, sterylnie wręcz, zagospodarowanie kadru też mi się podoba. Winieta mogłaby być łagodniejsza, ale szanuję Twój świadomy przecież wybór.
    W 100% za Andrzejem!
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Świetne zdjęcie, mnie ta winieta nie przeszkadza wręcz bym powiedział urozmaica minimalistyczny kadr. Lomax często ich używa i czystko słyszy krytykę w tej sprawie ale jak to pisze Niko; jest to "świadomy wybór". Te winiety są już zaiste oznaczeniem stylu autora przez częstotliwość zwracania uwagi na nie.
    Aparat, jakieś obiektywy i torba używana.

Domyślnie

muszę przyznać, że zaczynam lubić nie charakterystyczną dla twoich prac winietę (do której wciąż nie mogę się przekonać) ale kolorystykę - bardzo przyjemna.
    Moje z tego miejsca wciąż na karcie pamięci i prawdę mówiąc podniosłeś mi poprzeczkę, tym bardziej że trudno tam o jakiś oryginalny kadr

pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów