niektóre klatki bardzo dobre pod wzgldem obróbkowym i kadrowym są z wyczuciem i smakiem jak np 4,5,6. Rozwijasz się to na plus.
Szukaj
niektóre klatki bardzo dobre pod wzgldem obróbkowym i kadrowym są z wyczuciem i smakiem jak np 4,5,6. Rozwijasz się to na plus.
.........
Przyjemnie sę ogląda poza groteskowym ostatnim kadrem.
Hmmmmmmmmm młodzi legli na schodachgdzieś już chyba to było. Nalot bombowy, czy tak se dali na weselu
straszne zdjęcie raczej, według mnie, moim zdaniem
Ostatnio edytowane przez robin102 ; 21-07-2013 o 22:16
nie wiem nie znam się, nie foce komercyjnie i nie jestem na czasie, ale kurde, dałeś fotę z taką winietą? (13 i widze inne w sumie tez..)
Völkchlor
Aaaaaa i taki drobiazg. Zbędne krzywizny tam gdzie ewidentnie prosto być powinno. Nie mówie o diagonalach tylko o zaniedbaniach![]()
Wineta jest od nie pełnoklatkowego szkła. Dawno już wyleczyłem sie z dodawania programowo winety. Dzieki za wpisy.
FX
no domyślam się że nie programowo, zastanawia mnie raczej jej obecność w komercyjnym zleceniu.
Völkchlor
z czymś trzeba zacząć aby na coś zarobić mocniejszego. Usuwanie tej winety zajeło mi ogrom czasu a wyglądało by gorzej niż jest ( w moim przypadku gdyż nie potrafie dobrze wycinać stemplowac itd. )
FX
Z nie sensowniej było by to po prostu przyciąć? Nic tam strategicznego na skraju kadrów nie ma za bardzo.
Völkchlor
Skontaktuj się z nami