Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Domyślnie

niektóre klatki bardzo dobre pod wzgldem obróbkowym i kadrowym są z wyczuciem i smakiem jak np 4,5,6. Rozwijasz się to na plus.
    .........

Zbanowany
    Miasto
    Wrocław Psie Pole, psia mać !

Domyślnie

Przyjemnie sę ogląda poza groteskowym ostatnim kadrem.
    Hmmmmmmmmm młodzi legli na schodach gdzieś już chyba to było. Nalot bombowy, czy tak se dali na weselu
    straszne zdjęcie raczej, według mnie, moim zdaniem
    Ostatnio edytowane przez robin102 ; 21-07-2013 o 22:16

Domyślnie

nie wiem nie znam się, nie foce komercyjnie i nie jestem na czasie, ale kurde, dałeś fotę z taką winietą? (13 i widze inne w sumie tez..)
    Völkchlor

Zbanowany
    Miasto
    Wrocław Psie Pole, psia mać !

Domyślnie

Aaaaaa i taki drobiazg. Zbędne krzywizny tam gdzie ewidentnie prosto być powinno. Nie mówie o diagonalach tylko o zaniedbaniach

Domyślnie

Wineta jest od nie pełnoklatkowego szkła. Dawno już wyleczyłem sie z dodawania programowo winety. Dzieki za wpisy.
    FX

Domyślnie

no domyślam się że nie programowo, zastanawia mnie raczej jej obecność w komercyjnym zleceniu.
    Völkchlor

Domyślnie

z czymś trzeba zacząć aby na coś zarobić mocniejszego. Usuwanie tej winety zajeło mi ogrom czasu a wyglądało by gorzej niż jest ( w moim przypadku gdyż nie potrafie dobrze wycinać stemplowac itd. )
    FX

Domyślnie

Z nie sensowniej było by to po prostu przyciąć? Nic tam strategicznego na skraju kadrów nie ma za bardzo.
    Völkchlor

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów