Miałam przyjemność współpracy z projektantką Kwiatosławą (https://www.facebook.com/fleurdepretfashion?fref=ts). Oto pierwsze, nieśmiałe efekty. Czekam na krytykę. Nie jest to taki typowy feszyn, bo ja raczej w portretach siedzę.
1.
Szukaj
Miałam przyjemność współpracy z projektantką Kwiatosławą (https://www.facebook.com/fleurdepretfashion?fref=ts). Oto pierwsze, nieśmiałe efekty. Czekam na krytykę. Nie jest to taki typowy feszyn, bo ja raczej w portretach siedzę.
1.
d5000
KOBIETA
Witam,
Powiadasz że siedzisz w portretach, ale wrzuciłaś do fashion i krytyka będzie pod fashion
Bałagan w tle. Jakiś parking, samochody, drzewa, kawałek ściany. Można było poszukać ładniejszego i mniej bałaganiarskiego tła.
Fotka wygląda jak prosto z puchy.
Ostrość jest, modelka ładna. Ale obróbki żadnej, a to w tym dziale wydaje mi się podstawą.
Ale nie poddawaj się![]()
Nieprawda. :<Ale obróbki żadnej
d5000
KOBIETA
Więc obróbki nie widać, mnie tylko bałagan w tle razi, reszta bardzo delikatna i fajna przez to!
Tło takie nie bardzo. Poza tym faktycznie można troszkę lepiej skomponować ten kadr i lekką obróbkę.
Mina modelki raczej mówi , że ząb ją boli![]()
Niestety to zdjęcie wydaje się być do skasowania , pracuj nad tematem dalej. W tej dziedzinie "fashion" podstawą jest fajne miejsce, make-up itd... i oczywiście modelka, która umie pozować.
Troszkę gratów w ciężkiej torbie....
Zdjęcie mimo fajnej jakości nie powala, najbardziej mój wzrok przyciąga ładne światełko od tyłu.
Wygląda jakby mocno ktoś wyciągał cienie. Nie no nie bardzo to wygląda.
"Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."
a co projektuje ta projektantka? o zakaldam ze skoro robiles sesje z jej pracami to chciales je pokazac. ze zdjecia wnioskuje ze projektantka robi barierki z nierdzewki.
Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales
portfolio - www.piotrfajfer.com
Przydałaby mi się większa czcionka w podpisie.ze skoro robiles
Dokładnie! Jej barierki są najlepsze! Mogłam zaznaczyć, że 'Fleur Depret' to w tłumaczeniu na polski 'barierki z nierdzewki', przepraszam.projektantka robi barierki z nierdzewki.
No fakt, musiałam ją trochę wyciągnąć.Wygląda jakby mocno ktoś wyciągał cienie.
d5000
KOBIETA
Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales
portfolio - www.piotrfajfer.com
Skontaktuj się z nami