Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Fleur Dépret

Domyślnie Fleur Dépret

Miałam przyjemność współpracy z projektantką Kwiatosławą (https://www.facebook.com/fleurdepretfashion?fref=ts). Oto pierwsze, nieśmiałe efekty. Czekam na krytykę. Nie jest to taki typowy feszyn, bo ja raczej w portretach siedzę.

1.
    d5000
    KOBIETA

Domyślnie

Witam,
    Powiadasz że siedzisz w portretach, ale wrzuciłaś do fashion i krytyka będzie pod fashion
    Bałagan w tle. Jakiś parking, samochody, drzewa, kawałek ściany. Można było poszukać ładniejszego i mniej bałaganiarskiego tła.
    Fotka wygląda jak prosto z puchy.
    Ostrość jest, modelka ładna. Ale obróbki żadnej, a to w tym dziale wydaje mi się podstawą.
    Ale nie poddawaj się

Domyślnie

Ale obróbki żadnej
    Nieprawda. :<
    d5000
    KOBIETA

Domyślnie

Więc obróbki nie widać, mnie tylko bałagan w tle razi, reszta bardzo delikatna i fajna przez to!

Domyślnie

Tło takie nie bardzo. Poza tym faktycznie można troszkę lepiej skomponować ten kadr i lekką obróbkę.
    Mina modelki raczej mówi , że ząb ją boli
    Niestety to zdjęcie wydaje się być do skasowania , pracuj nad tematem dalej. W tej dziedzinie "fashion" podstawą jest fajne miejsce, make-up itd... i oczywiście modelka, która umie pozować.
    Troszkę gratów w ciężkiej torbie....

Domyślnie

Zdjęcie mimo fajnej jakości nie powala, najbardziej mój wzrok przyciąga ładne światełko od tyłu.

Domyślnie

Wygląda jakby mocno ktoś wyciągał cienie. Nie no nie bardzo to wygląda.
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Domyślnie

a co projektuje ta projektantka? o zakaldam ze skoro robiles sesje z jej pracami to chciales je pokazac. ze zdjecia wnioskuje ze projektantka robi barierki z nierdzewki.
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Domyślnie

ze skoro robiles
    Przydałaby mi się większa czcionka w podpisie.

projektantka robi barierki z nierdzewki.
    Dokładnie! Jej barierki są najlepsze! Mogłam zaznaczyć, że 'Fleur Depret' to w tłumaczeniu na polski 'barierki z nierdzewki', przepraszam.

Wygląda jakby mocno ktoś wyciągał cienie.
    No fakt, musiałam ją trochę wyciągnąć.
    d5000
    KOBIETA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez routine Zobacz posta
    przepraszam.
    masz za co. bo projektantka robi calkiem fjane rzeczy a ty wypusciles gniota ktory jej nie przysporzy ani nowych klientow ani reklamy. wiec zamiast sie unosic lepiej poprawic.
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów