Szukaj
Jedynie żal, że pogoda zawiodła... Ale miło zerknąć.![]()
LED ZEPPELIN
Z wyłączeniem 3ki rewelacyjny set. Wiele z tych zdjęć na prawdę bardzo mi się podoba. Nawet te przepały jakoś nie rażą. I pomimo faktu, że na 4rce przepał jest znaczny to i tak to zdjęcie z całego setu wraz z 8ką najbardziej mi się podobają.
Ale gdzie ten hardcor? Gdzie te kolory? 4 się może podobać? Z tym nietrafionym WB?
A new shit has come to light...
Dziękuje, Dziękuje, Dziękuje
Nikonozaur - i tak mieliśmy szczęście w pechu, wsiedliśmy na statek w słoneczną pogodę i nagle jak urwanie chmury, zastanawialiśmy sie czy nie wysiadać i oddać bilety,
po 30 min przestało
K. Lomax - często mam z tymi przepałami problem niestety w 14-24 nie moge filtra założyć
Duder - no jak, przecież poszedłem z kolorami aż mi suwaki sie zagrzały, WB na 4 to wlasnie ten hardcor, z pomiarem światła kombinowałem na wszystkie sposoby, na wcześniejszym poście "drzewko" ustawiałem pomiar światła - centralny - w chmury żeby uzyskać większą barierę miedzy światłami i cieniami np. na ziemi i wokół drzewa,
czy mi sie 4 podoba ? zależy na którym monitorze![]()
Możesz - filtry dla Ciebie.![]()
LED ZEPPELIN
Tylko Kolega po zakupie holdera i kompletu połówek stanie się chudszy o parę tys. pln
A co do fot to pogoda nie była Twoim sprzymierzeńcem - niezbyt ciekawie przy tych warunkach to wygląda....tak spacerowo dokumentacyjnie. 10-tke tnij do kwadratu do początku ścieżki z lewego rogu. Spróbowałbym BW przy tych warunkach - powinno być lepiej
Ostatnio edytowane przez Bartekkw ; 10-07-2013 o 13:01
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
Skontaktuj się z nami