Szukaj
pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei
Bardzo przyjemna konwersja i miód światełko. Bardzo ładny portret, tylko mam wrażenie że troszeczkę za ciasno.
Albo mam za duży monitor i siedzę za blisko, albo ta dziewczyna chce wyjść z monitora i dać mi buzi hehehe
Ale może to tylko moje fanaberie.
Modelka wyszła na zdjęciu bardzo naturalnie i sympatycznie więc powinno się jej podobać.![]()
ciasno, tak - przyznam, że to manewr zamierzony
najważniejszym powodem jest fakt, że dziewczę uprawia podnoszenie ciężarów i ma mocno atletycznie rozbudowane ramiona i barki.
Dzięki za odwiedziny.
Oglądając Twoje ostatnie zdjęcia wciąż mam wrażenie, że na twarzach modelek pojawiają się miejsca tak wygładzone, że znika w nich faktura skóry - jak poniżej.
http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=231802
Albo mi już wzrok wysiada i nie widzę szczegółów.... delikatnie kości policzkowe, broda, a szyja już konkretnie.
Modelka rewelacja....![]()
Ładnie, prościutko. Niemal legitymacyjnie. Takie zdjęcia też są potrzebne. Pokazujące modelkę wprost, a nie tylko w pozach i stylizacjach.
Mam jednak nadzieję, że ta jej sportowa natura też znalazła odbicie w innych już portretach. Wbrew pozorom ludzie lubią nie tylko ładne lale, ale i te muskularne typy mają swoich wielbicieli. Można od czasu do czasu zaryzykować mniej pop-kulturową wizję... rzeczywistości.
PS. Rzeczywiście uwaga z retuszem. Coś robisz źle, że znika faktura skóry.
Tam owszem, do czego się przyznałem... przesadziłem i się zgapiłem. Tu się ośmielę nie zgodzić z nadmiarem wygładzenia
Dzięki, oczywiście szanuję Twoje zdanie
Edyta: to było do soniq
Kurczę naprawdę nie widzicie faktury skóry?
Modelka dopiero szykuje się na sesję sportową.
Nie chodzi o całą skórę... ale są pewne miejsca, w których jakbyś coś korygował.
Hmmmm... To ja jakiś ślepy jestem. Nie odbieraj mnie jako niedowiarka, ale gdzie to widzisz?
A ja tym razem pochwalę całe zdjęcie. Miły uśmiech, oczy same się śmieją. Chyba modelka była rozluźniona i czuła się swobodnie.
Dobrze kadrowany portret. A skoro to takie miłe i radosne zdjęcie, to dawaj też kolor!
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski
Policzek, pod jej lewym okiem, niemal w połowie drogi od kącika oka idąc pionowo w dół do ust.
Ale bywa też tak, że to światło płata figle, albo skóra jest ciut inna w danym miejscu. Albo minimalnie roztarty makijaż, albo zatłuszczony, albo... powodów może być wiele. Tu rzeczywiście tylko to miejsce rzuciło mi się w oczy (uczulony po poprzednim). Bo, że na czole jest raz gładko, raz mniej to jakby bardziej normalne i wynika z kierunku światła.
Skontaktuj się z nami