Za nazir_altamar, jest super, jedyny minus to zdjęcie nr. 1 i brak ostrości na oczach, nie uważam, żeby cokolwiek było robione na siłe. Zdecydowany faworyt to nr. 2![]()
Szukaj
Za nazir_altamar, jest super, jedyny minus to zdjęcie nr. 1 i brak ostrości na oczach, nie uważam, żeby cokolwiek było robione na siłe. Zdecydowany faworyt to nr. 2![]()
nie znajduję żadnego usprawiedliwienia dla tezy że dziecko patrzyło za Ciebie jakby widziało tam ducha. I co z tego ? Strzelasz dopóki nie spojrzy w obiektyw jak należy. Nię sądzę bny dziecko powiedziało ci ze ma tylko 5 minut na zdjęcia i musisz się sprężać.
Gdybym zlecił zrobienie takich zdjęć i gdybym otrzymał to co widzę - też zobaczyłbyś pieniądze gdzieś daleko za sobą
Jak dla mnie jest to do poprawki z powodu tego co napisałem powyżej.
dobrze że jednak trafiam na normalnych klientów którzy płacą i cieszą się ze zdjęć![]()
Zgadzam się - po co tak męczyć dziecko - o co chodzi z tym udziwnianiem - zabawa - kosztem dziecka.
A jak mu to zostanie? Wyrośnie rasowy nikoniarz ? I zacznie bez ich woli dla sztuki na głowę dziadkom coś wkładać ?
Trochę rożne odcienie koloru skóry .... ogólnie ładnie i sympatycznie.
NX2-D300s
JA nie widzę nic złego w nakładaniu dziecku na głowę opasek czy innych ozdób,a jestem mamą dwóch dziewczynek.Oczywiście co za dużo to nie zdrowo,ale jeśli stylizacje sa robione z umiarem to czemu nie.A co do patrzenia dziecka w obiektyw-przecież nie musi na każdym zdjęciu wpatrywać się w jedno miejsce.Mi zdjęcia się podobają.
3 najlepsza, skórka ciut za bardzo różowa ale jest ok. pzdr
różowość skóry jest kwestią naturalną. Ale jak wszystko można poprawić![]()
Skontaktuj się z nami