Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie Korzen i...by greg77

...Mount Errigal

Domyślnie

Szkoda, że zabrakło ciekawego światełka bo teraz jest tak ponuro na tym zdjęciu...

Domyślnie

mnie tu brakuje troche wiecej dołu i ewentualnie góry, jakby te największe kamienie były w całości pokazane moim zdaniem zdjecie by skorzystało ponure kolory mnie nie przeszkadzaja, jest w tym klimat. pozdr
    Aparat, jakieś obiektywy i torba używana.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez deemes Zobacz posta
    mnie tu brakuje troche wiecej dołu i ewentualnie góry, jakby te największe kamienie były w całości pokazane moim zdaniem zdjecie by skorzystało ponure kolory mnie nie przeszkadzaja, jest w tym klimat. pozdr
    Jak bym pokazal w calosci te kamienie to mial bym kolejne poobcinane, tyle tego tam bylo

Domyślnie

Tak to już jest z tymi kamolami, zawsze problem gdzie ciąć Ciekawie wygląda ta góra w połączeniu z chmurami, tak jakby to był wulkan (no chyba że jest ?)
    D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jarekf34 Zobacz posta
    Tak to już jest z tymi kamolami, zawsze problem gdzie ciąć Ciekawie wygląda ta góra w połączeniu z chmurami, tak jakby to był wulkan (no chyba że jest ?)
    To nie wulkan, Irlanderos nie maja wulkanow, choc moj wspoltowarzysz wypadu tez zaczal wspominac o wulkanie jak bylismy u stop tej gorki

Domyślnie

Model fajny, ale brak światła zabrał mu sporo uroku...
    LED ZEPPELIN

Uprawnienia umieszczania postów