Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Wątek: Bad Eddie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adam Majchrzak Zobacz posta
    ...hmmm, na "naszej" wyspie ciężko o takowe
    Jezeli to Jukej to nie bluznij i dobrze poszukaj, bo jest usiana wrakolami i to ekstra sztukasami

Domyślnie

Dla mnie zdecydowanie numer 1 jest numerem 1
    Niego robi dobrą robotę, pod względem obróbki też wydaje się staranniej zrobione - widoczne zwłaszcza na piasku.
    Pozdrawiam Mirek
    Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nimnull Zobacz posta
    Dla mnie zdecydowanie numer 1 jest numerem 1
    Niego robi dobrą robotę, pod względem obróbki też wydaje się staranniej zrobione - widoczne zwłaszcza na piasku.
    Pozdrawiam Mirek
    Zauwazylem, ze zdjecia na dlugim czasie, jezeli oczywiscie sa dobrze naswietlone to maja wiecej detali, pewnie ameryki nie odkrylem, ale taka ciekawostka

Domyślnie

Nie za bardzo mnie zrozumiałeś.
    Chodzi mi o to, tak na szybko - duplikując warstwę z kryciem na luminosity, robiąc kilka muśnięć na piasku (dodge i burn)- uzyskuję fakturę i surowość podłoża zbliżoną do pierwszego zdjęcia
    Pozdrawiam Mirek
    Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą

Domyślnie

Eeee to wiem, ale ja PSem tylko wykanczam zdjecie, choc ostatnio coraz czesciej "przepraszam" sie z LR

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Zauwazylem, ze zdjecia na dlugim czasie, jezeli oczywiscie sa dobrze naswietlone to maja wiecej detali, pewnie ameryki nie odkrylem, ale taka ciekawostka
    Też to "odkryłem", Paweł Pablook nazywa to (bardzo trafnie) upakowany histogram.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Zdecydowanie numer jeden ma to coś!
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów