Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie Jeleniak Mikuliny

D90 + 18-105 + 35 + 70-300 + 10-20 + 85

Domyślnie

Model z jedynki wydaje się być nawet całkiem sensowny, ale w takiej odsłonie niestety nie działa. O dwójce niczego ciekawego napisać nie sposób... Widzę Rumia, dzisiaj tam byłem.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

A mnie się dwójka i owszem widzi, może nie całkiem tak jak jest, ale..... ja lubię takie proste tematy. Może przyciąłbym tu i ówdzie, dokontrastował gdzieniegdzie, a może jeszcze bardziej odkontrastować i spłaszczyć? Trzeba by pokombinować, posiedzieć.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Co do modelu z jedynki to ciężko było do niego dojść a co dopiero fotnąć go
    z dobrej perspektywy i bez dodatków - no ale liczy się efekt i żadne
    usprawiedliwienie nie pomoże.
    Co do 2 to chyba przydało by się dokontrastowanie,
    wg mnie zdjęcie jest dość miękkie.
    Czy u Was niebo przechodzi w róż?
    Nikonozaurze a co ciekawego jest do fotografowania w Rumi?
    D90 + 18-105 + 35 + 70-300 + 10-20 + 85

Domyślnie

Na górze niebo delikatnie różowawe jest.
    Fuji

Domyślnie

Dwójeczka jest miodzio... tak jak nie raz jest przed wieczorkiem, no bajka
    "Nikon"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MSX_pl Zobacz posta
    [...] Nikonozaurze a co ciekawego jest do fotografowania w Rumi?
    W samej Rumii ciężko o jakieś krajobrazowe ciekawostki, ale w okolicy masz Rewę ze swoim szperkiem i Mechelinki z klifem i kamieniami. Teraz tam jeszcze molo budują. Mało? Po zachodniej stronie miasta są wzgórza z pięknym lasem, a dalej pola. Na północy Hel z mnóstwem miejscówek po każdej jego stronie. Tematów na lata.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    W samej Rumii ciężko o jakieś krajobrazowe ciekawostki, ale w okolicy masz Rewę ze swoim szperkiem i Mechelinki z klifem i kamieniami. Teraz tam jeszcze molo budują. Mało? Po zachodniej stronie miasta są wzgórza z pięknym lasem, a dalej pola. Na północy Hel z mnóstwem miejscówek po każdej jego stronie. Tematów na lata.
    Molo budują? Gdzie budują?
    Mów mi tu zaraz! :P
    Dokładnie!

Domyślnie

Molo budują na przystani rybackiej w Mechelinkach
    Fuji X100s | Nikon D600 | Nikon F80 | N 20/2.8 | N 50/1.4 | N 24-70/2.8 | N 70-300VR | S 12-24 II | SB 910 | SB 600 | Stealth reporter 550 | Dakine Sequence

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Blombik Zobacz posta
    Molo budują na przystani rybackiej w Mechelinkach
    Otóż to. Tak na oko ze 100 metrów w Zatokę. Na razie są tam tylko betonowe słupy, ale wygląda na to, że w tym roku konstrukcja będzie gotowa. Chciałem to uwiecznić, ale niebo w niedzielny poranek kompletnie odmówiło współpracy i nawet nie pofatygowałem się tam z aparatem. Wzmocniono (zdewastowano) również brzeg przy przystani rybackiej wznosząc wał kamienno-ziemny wysokości dobrych 3-ech metrów. Może spodziewają się tsunami.
    LED ZEPPELIN

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów