Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Agnieszka

Domyślnie

ehhhhhh - a po imieniu i nazwisku modelki nie łaska sobie wyszukać chociażby na fb ????? - podpowiem że ma na imię Agnieszka - nazwisko jest na zdjęciu powyżej - i ma swój oficjalny profil na FB jako modelka.
    Mam nadzieje że szanownemu Panu Fotografowi pomogłem
    ..... i nie ma za co

Domyślnie

Wyszlo rewelacyjnie Agnieszka bardzo fajnie pozuje
    Ostatnio edytowane przez FHR ; 27-05-2013 o 16:25

Domyślnie

Faktycznie bardzo ładna modelka. Jka dla mnie to 2 i 4.
    D300s \ T17-50/2.8 \ N35 1.8 \ N50/1.8 \ N 70-300 ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pelo Zobacz posta
    ehhhhhh - a po imieniu i nazwisku modelki nie łaska sobie wyszukać chociażby na fb ????? - podpowiem że ma na imię Agnieszka - nazwisko jest na zdjęciu powyżej - i ma swój oficjalny profil na FB jako modelka.
    Mam nadzieje że szanownemu Panu Fotografowi pomogłem
    ..... i nie ma za co
    Ale "miła" odpowiedź... Strach o coś zapytać.

Co do zdjęć: nie moja działka chociaż przyciąga moją uwagę dziwne kadrowanie (ucinasz czubek głowy, miejsce pod kolanami, biodra...).
    WWW || FB || BK
    jestem babą

Domyślnie

TheKilla - - starałem się być baaaaardzo miły - o czym mogą świadczyć uśmieszki które pojawiły się w ogromnej liczbie w zacytowanej przez Ciebie mojej wypowiedzi - jeśli ktoś ( np Ty) odebrał to inaczej to oczywiście mogę przeprosic
    Co do kadrowania - tak już mam - czubek głowy ucinam często , a pod kolanami z tego co wiem to nie jest "grzech" - to w koncu pod kolanami a nie w kolanach - ale dzieki za zwrócenie uwagi

Domyślnie

Bardzo przyjemny secik
    D750, N50/1.8G, N35/2.0D, N70-200 VRII, SB-900 /.................... Sony A7II, S28/2.0, Zeiss 55/1.8, Helios 44 ....................... / EIZO CS240.

http://www.warszawa-fotograf.pl/

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów