Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez QWERT_80 Zobacz posta
    Nie wiem jakie są marże na sprzęcie fotograficznym, ale przynosząc do sklepu prawie 30tyś gotówki, w jeden dzień pracy, Panowie zarabiają min. 6tyś. nie mówiąc o czyszczeniu półki ze sprzętu.
    jak nie wiesz jakie są marże na sprzęcie foto to jak obliczyłeś minimalny zarobek na poziomie 6 tyś ? Czemu nie min 5 albo 7 tyś ?
    Weź mi to wytłumacz bo na moją głowę to za dużo.
    Z8 | S 24 1.4 ART | 35+50+135 1.8 S | FTZ II | SB700
    Było D90 | D7100 | 2 x D750 | Z6 II

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez QWERT_80 Zobacz posta
    Tak zrobię kolego...

Zwykle gdy kupowałem jakieś urządzenia do domu, to wyrywałem około 10% płacąc gotówką.
    Lokalny sklep fotograficzny (prywatny - nie sieć) zaoferował "urwanie" paru złotych. Nie wiem jakie są marże na sprzęcie fotograficznym, ale przynosząc do sklepu prawie 30tyś gotówki, w jeden dzień pracy, Panowie zarabiają min. 6tyś. nie mówiąc o czyszczeniu półki ze sprzętu. Same korzyści - ja bym się z takim klientem podzielił tym zarobkiem nawet 50/50.
    Cytat Zamieszczone przez sokolnik Zobacz posta
    jak nie wiesz jakie są marże na sprzęcie foto to jak obliczyłeś minimalny zarobek na poziomie 6 tyś ? Czemu nie min 5 albo 7 tyś ?
    Weź mi to wytłumacz bo na moją głowę to za dużo.
    stawiam na to że chodziło o dzienny utarg, a nie zarobki czy prowizje
    Nikon d700+Mb-d10/D800 + MB-d12|Zenitar 16 2.8|N16-35 4 vr|Sigma 70-200 F2.8 II EX DG MACRO HSM|2xSB-800|YN 560|Samyang 85 1.4 AE UMC|Naneu Urban Gear u120

Uprawnienia umieszczania postów