Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Wiosna 2013

Domyślnie Wiosna 2013

Zapraszam

Dziękuję
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

Kadr mi się podoba.... zieleń już nie. A może miała być taka nienaturalna ?

Domyślnie

Ujął by to w kwadracie, ciął troszkę nieba. Całość bardzo przyjemna, choć ta zieleń nie jest zrównoważona z niebem
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

Zieleń Wojtku jest mz zbyt zjadliwa. Wiem, że miałeś niedawno kłopot z monitorem, może warto jeszcze raz zerknąć do ustawień? Kadr gitarka.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

na moim monitorze kolory są bardzo żywe, podkręcone, akurat w tym przepadku dodaje to bajkowego klimatu jak tapeta Windowsa) mnie sie podoba, kadr rewelka!
    Aparat, jakieś obiektywy i torba używana.

Domyślnie

Ojej, lekko przesadziles, sam kadr jest ladny...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Zieleń Wojtku jest mz zbyt zjadliwa. Wiem, że miałeś niedawno kłopot z monitorem, może warto jeszcze raz zerknąć do ustawień? Kadr gitarka.
    Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Ojej, lekko przesadziles, sam kadr jest ladny...
    Kolory są jak w oryginale, zostały tylko skontrastowane i całość przyciemniona.
    Jak wpadniesz Andrzeju zobaczysz oryginał. Takie światło, nic nie poradzę .
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

Wojtku z doswiadczenia wiem, ze jak podbijamy kontrast to sciagamy nasycenie, ale jak kto lubi

Domyślnie

Moim zdaniem jest bardzo fajnie natomiast co do zielonego to ja nie wiedzę jakiegoś przegięcia, może już przywykłem do Morawsko/Toskańskich zieleni
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Michale, sadze, ze ta zielen by pieknie zagrala przy kadrze typowo "morawskim", bez nieba, tutaj mi troche sie gryzie z niebem...ale moze sie czepiam

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów