Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 41

Wątek: Makro 2013

Domyślnie

Jak zwykle pięknie! Z ostatniej porcji najbardziej podoba mi się 12, a z całego wątku 3 i 4.

PS. tego wątku szukacie: http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=219610 ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jarek78 Zobacz posta
    ...A ze ostatnio koledzy uznali, że uciekłem w krople - daję cos z ostatnich...
    To był tylko kuksaniec, tak na pobudzenie i jak widać zadziałał Pozdrawiam i czekam na kolejne malunki.

Domyślnie

cz4rnuch.. kuksaniec niepotrzebny.. krople moge robić i tak w sumie wieczorem, makro na łąkach robie w sumie nieprzerwanie tylko poleniłem sie, żeby wstawiać

13.
    14.
    15.
    Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
    Nikon 1800 (s)

Domyślnie

te ostatnie to z polanki? mam nadzieje ze tam trafie a zdjecia piekne, jak zwykle.

Domyślnie

Tak, ostatnie 3 to polanka i okolice... trafisz napewno porosło teraz jak dzikie.. a w kącie na miejscu żyta w tym roku piekny owies.
    Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
    Nikon 1800 (s)

Domyślnie

ciekawe czy z wieczora albo z rana cos znajde w ogole

Domyślnie

Miałem nie komentować ale muszę - kolory mnie rozwaliły. Jedne z najlepszych makro jakie widziałem w życiu.
    A gra kolorów na 11 to majstersztyk ! Rewelacja - Pierwsza Liga.
    „Wszyscy mają prawo do szczęścia ale nie wszyscy mają szczęście do prawa."

Domyślnie

15-stka jest przepiękna

Domyślnie

16. Lardrynki

Nikon 1800 (s)

Nikon 1800 (s)

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów