Close

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 58

Domyślnie Dawno nic nie wrzucalem....

nadrabiam zaległości zatem....

1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
    Nikon 1800 (s)

Domyślnie

Pikne

pozdro
    Trzy aparaty spod znaku N i "troche" szpeja do nich....

www.michalak24.pl

mackaron
    Gość

Domyślnie

na grzybku ten pajak(?) jakis taki polamany zdjecia smakowite

Domyślnie

mackaron ... taka uroda kosarzy

6.
    7.
    8.
    9.
    10.
    Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
    Nikon 1800 (s)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jarek78 Zobacz posta
    nadrabiam zaległości zatem....
    Lepiej późno niż wcale Przeglądając już któryś z kolei twój wątek chyba mogę powiedzieć, że masz we mnie fana. Jak zawsze przepiękne zdjęcia.

Domyślnie

A ja już doszedłem do wniosków, że to kiepski dział na tym forum. Najpier 3 mnie rozwaliła, świetny moment, nawet nie zdawałem sobie sprawy z "nieporadności" tych stworzeń. Świetnie podany set ale dla mnie 3, 4, 9, 8 robią klimat wrzucanej serii. Idę do kąta na sesję ściskania dupy przez żal.
    Wypijmy za blendy...

Domyślnie

Dziekuje za dobre słowo...

11.
    12.
    13.
    14.
    15.
    Nikon 1800 (s)

Domyślnie

Pięknie, malarsko. Dopracowane wszystko mam wrażenie w każdym detalu. Jakimi obiektywami wykonywałeś te prace? 2,1,9 ciężko coś wybrać z tak wybitnej serii...

Pozdr.
    Kto chce- szuka możliwości, kto nie chce- szuka wymówek.

Domyślnie

Obiektyw jakim robie makra to Sigma 150 2.8 .. ostatnio zmieniony na wersje z OS.. jak na razie nie znalazlem dla siebie lepszego obiektywu. (a mialem i 100 Canona i Sigme 105 i 90 Tamrona i 105 Nikkora). I tak jak sie zrazilem do Sigmy , tak ten jest moim ulubionym obiektywem.
    Nikon 1800 (s)

Domyślnie

Napisałem jakimi obiektywami, bo miałem wrażenie, że przynajmniej dwa szkła były w użyciu. 1,2 to też tą sigmą? Jakoś tak mi się wyróżniają bokehem. Bardzo mi się podobają wszystkie!
    Kto chce- szuka możliwości, kto nie chce- szuka wymówek.

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów