Szukaj
Pikne
pozdro
na grzybku ten pajak(?) jakis taki polamanyzdjecia smakowite
A ja już doszedłem do wniosków, że to kiepski dział na tym forum. Najpier 3 mnie rozwaliła, świetny moment, nawet nie zdawałem sobie sprawy z "nieporadności" tych stworzeń. Świetnie podany set ale dla mnie 3, 4, 9, 8 robią klimat wrzucanej serii. Idę do kąta na sesję ściskania dupy przez żal.![]()
Wypijmy za blendy...
Pięknie, malarsko. Dopracowane wszystko mam wrażenie w każdym detalu. Jakimi obiektywami wykonywałeś te prace? 2,1,9 ciężko coś wybrać z tak wybitnej serii...
Pozdr.
Kto chce- szuka możliwości, kto nie chce- szuka wymówek.
Obiektyw jakim robie makra to Sigma 150 2.8 .. ostatnio zmieniony na wersje z OS.. jak na razie nie znalazlem dla siebie lepszego obiektywu. (a mialem i 100 Canona i Sigme 105 i 90 Tamrona i 105 Nikkora). I tak jak sie zrazilem do Sigmy , tak ten jest moim ulubionym obiektywem.
Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
Nikon 1800 (s)
Napisałem jakimi obiektywami, bo miałem wrażenie, że przynajmniej dwa szkła były w użyciu. 1,2 to też tą sigmą? Jakoś tak mi się wyróżniają bokehem. Bardzo mi się podobają wszystkie!
Kto chce- szuka możliwości, kto nie chce- szuka wymówek.
Skontaktuj się z nami