Szukaj
Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales
portfolio - www.piotrfajfer.com
Widzialam filmik z backstaga, w ogole beka, nie sadzilam ze te foty powstaja w taki sposob. Tzn ze w sudio sa robione, a wygladaja ja gdzie np w Grecji.
Fotografia prasowa, sportowa, reportaże.
http://press-shots.blogspot.com/
Nikon D500, D300s, D80, F65, T 70-300, T 17-50 f/2.8, N 50 f/1.8, S10-20, SB 900, YN 587
Pomijając dotychczasową dyskusję nadmienię tylko, że mnie się ta gładkość i sterylność bardzo podoba. Jak sądzę fotki są bliskie założeniom fotografa i ja to kupuję.
Fuji
rok albo dwa temu wielki slawny fotograf tyszka zrobil sesje dla simple.. pozowala Jac - jedna z najlepszych polskich modelek... sesja odbyla sie na Martynice czy w innym rownie egzotycznym miejscu. na zdjeciach modelka stoi na kolorowym materialowym tle. i byloby na tyle z klimatu martyniki. ale zawsze prestiz i wycieczka
wszystko zalezy od budzetu Klienta. ale obecnymi czasy latwiej (a bez watpienia taniej) "skleic" sesje niz wyekspediowac cala ekipe w cieple kraje.
co wiecej - jak widac m.in po tym przypadku efekt bywa lepszy![]()
Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales
portfolio - www.piotrfajfer.com
Jak dla mnie fotki na wysokim poziomie, naprawdę profeska.Super opanowanie oświetlenia i obróbki. Całość prezentuje się bardzo dobrze. Pozdrawiam!
![]()
Świetna robota. Moje gratulacje. Od pomysłu, przez dobór modelki, jej grę, po słoneczny blask podniebnych tarasów. Cienie są, jakie miały być, a kolekcja prezentuje się doskonale.
Rzeczywiście jedynie kadr z nieszczęsną balustradką podpowiada, że coś tu nie gra. Ktoś tam się na siłę przyczepi wtapiania nieba we włosy. Być może dobrałbym gdzieś inne obuwie. Detale. Nawet do takiego etapu dochodzą nieliczni w kraju - widać ile wymaga to doświadczenia, wiedzy i umiejętności. Nic tylko podziwiać i ew. próbować naśladować. Można zawsze zrobić lepiej prawda?![]()
Bardzo dobre prace, nic dodać nic ująć!
moim zdaniem zbyt mało dosycone są te zdjęcia...
Krótko i na temat: gratulacje![]()
D750 : D800 : D500 : D7200 : AF-S 16-35 4 VR : AF 24-120 4 VR : AF 20 2.8 : AF-S 80-200 2.8 : AF-S 400 2.8 : AF-S 500 4 VR : SB900 : SB800 : WT-4 : UT1
www.mjagielski.pl www.photoaction.pl
Skontaktuj się z nami