Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 28 z 28

Wątek: Bmw z4

Domyślnie

sowart - jak zwykle dobra robota, zarówno ta statyczna jak i video
    Choć przyznam, że do tej pierwszej "eleganckiej asfaltowej" części - off-roadowa końcówka jakoś mi nie pasuje

2+ w kwestii kolorystycznej najciekawsze (z tego co widzę u siebie)
    1 w kwestii ujęcia - znikający za autem zakręt robi swoje

p.s.
    O kolorach, to moglibyśmy dyskutować na warsztatach foto gdybyśmy wszyscy - jak się tu wypowiadamy - patrzyli na jeden i ten sam monitor. Internetowa ocena kolorystyki, to dla mnie zawsze jakieś nieporozumieniem. Każdy ma inny monitor, inne ustawienia, inne własne preferencje - i "kalibracja" nie ma tu wielkiego znaczenia - a piszę to na podstawie skromnego ponad 15-letniego stażu w drukarni )
    Zdjęcia o zachodzie, to i kolorystyka ciepła z naturalnym odbiciem na metaliku - ostatecznie i tak Autor decyduje.
    NIKON Z6II | FTZ | N 50/1.4 G |N 14-30/4 S | N 24-70/4 S | SB-900 | SanDisk CFexpress 128 GB | Velbon ULTRA VOXi L + Triopo B-1

Domyślnie

BMW zrobiło bardzo dziwne ciecie na linii maski i reflektorów. Szukali linii i znaleźli głupi pysk. Ty dołożyłeś infantylne tablice rejestracyjne i wyszedł Bond dla „czujących inaczej”. Czy ktoś widział fan klub starego BMW? Te projekty starzeją się w zastraszającym tempie. Atutem tego dres auta miała być długa maska będąca „przedłużeniem” krótkiej męskości. Chodź i znane polki jeździły tym gadżetem. BMW to przodująca technologia, ale czy to widać na twoich zdjęciach?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Patryk Olczyk Zobacz posta
    sciemnij drogę bardziej, tak mi się wydaje bedzie lepiej
    Cytat Zamieszczone przez Patryk Olczyk Zobacz posta
    Pozwoliłem sobie
    MOje po prawej , Twoje po lewej

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
    Proponujesz ściemnić droge, a sam ja rozjasniles
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 14-04-2025 o 11:57 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting

Domyślnie

oczywiscie moje po LEWEJ , koledzy
    Ostatnio edytowane przez Patryk Olczyk ; 21-04-2013 o 18:10
    "GŁASKANIEM NIC SIĘ NIE NAUCZĘ - pokrytykuj mnie nieco"
    ~ JA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez emisiek Zobacz posta
    ... BMW to przodująca technologia, ale czy to widać na twoich zdjęciach?
    Widać widać widać dzięki za niepotrzebny wykład :P

Dzień na torze udany za niedługo pochwalę się pracami a ty czasem poprawiona wersja 2

2++
    //EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 14-04-2025 o 11:56 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting

Domyślnie

1+ i 2++ bardzo fajne strzały
    |D700|D90|50 f/1.8|35 f/1.8|18-105 f/3.5-5.6|70-210 f/4-5.6|58 f/2|
    |OM-2 SP|OM-4|50 f/1.8|35 f/2.8|
    |flickr|Blogger|

Domyślnie

Dzięki wszystkim za opinie
    Jak by kogoś ciekawiło to poniżej poprawiona 1

1++
    //EDIT
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 14-04-2025 o 11:56 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting

Oszczędny w słowach Awatar misio1399
    Miasto
    Kraków/ Faringdon UK

Domyślnie

2 bardzo fajna , 3 dla mnie troszke malo ostrawa

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów