Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Moja zajawka...

Domyślnie Moja zajawka...

W dwoch ostatnich watkach zostalem posadzony o "dyskryminowanie" katolikow jeden watek polecial w kosmos a drugi zostal zamkniety (Panowie Ekonet i Swider... nie mam do Was zalu, naprawde!) Resocjalizacja ta zdzialala cuda (na tyle, ile resocjalizacja moze cokolwiek zdzialac) Obiecuje wszystkim, wszem i wobec, ze biskup dlugo nie zagosci "na mej wokandzie", no chyba, ze jakas mega sytuacja mnie sprowokuje

Tymczasem cos z zupelnie innej beczki
    19 maja 2013 roku bede obchodzil swoje 33. urodziny. Wszelkich zainteresowanych prosze o kontakt na PW

rocznica zobowiazuje (jak kazda inna)

W planie imprezy bedzie dziesiatka przed pomnikiem PeKaO SA im. matki Boska Pienieznej, nastepnie przemarsz glowna arteria miasta wprost do sklepu z artykulami metalowymi a takze wizyta w zaprzyjaznionym tartaku, ktora to zakonczy pochod. Bedzie puszczanie wiankow na wode, wrozenie z fusow a dla tych najbardziej wytrwalych (Lacka Sliwka zamowiona) bedzie tez wspolna koronka... Nic tak nie laczy ludzi, jak Corega Tabs

ZAPRASZAM!

jestem obrzydliwy...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DonMaliniacco Zobacz posta
    W dwoch ostatnich watkach zostalem posadzony o "dyskryminowanie" katolikow jeden watek polecial w kosmos a drugi zostal zamkniety (Panowie Ekonet i Swider... nie mam do Was zalu, naprawde!) Resocjalizacja ta zdzialala cuda (na tyle, ile resocjalizacja moze cokolwiek zdzialac) Obiecuje wszystkim, wszem i wobec, ze biskup dlugo nie zagosci "na mej wokandzie", no chyba, ze jakas mega sytuacja mnie sprowokuje

Tymczasem cos z zupelnie innej beczki
    19 maja 2013 roku bede obchodzil swoje 33. urodziny. Wszelkich zainteresowanych prosze o kontakt na PW

rocznica zobowiazuje (jak kazda inna)

W planie imprezy bedzie dziesiatka przed pomnikiem PeKaO SA im. matki Boska Pienieznej, nastepnie przemarsz glowna arteria miasta wprost do sklepu z artykulami metalowymi a takze wizyta w zaprzyjaznionym tartaku, ktora to zakonczy pochod. Bedzie puszczanie wiankow na wode, wrozenie z fusow a dla tych najbardziej wytrwalych (Lacka Sliwka zamowiona) bedzie tez wspolna koronka... Nic tak nie laczy ludzi, jak Corega Tabs

ZAPRASZAM!

jestem obrzydliwy...
    No wszystkiego Naj ! I niech się święci ))
    Pozdro
    FuFu X100T
    Było D90, D7000, D7100, D610 i wiaderko słoików
    M
    oje tereny https://500px.com/sesio/galleries/gluszyca

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Zapomniales wlaczyc lampy jak robiles fote? Ciemno jak hartkor, poprzednie foty byly duzo lepsze pod wzgledem fotograficznym
    Wszystkiego dobrego (na najlepsze trzeba sobie zasluzyc ) z okazji urodzin (to tak na zapasy, jakbym zapomnial pozniej )

PS. I czy Ty spisz kiedys?

Domyślnie

No nie wiem. Coś ostatnio się słabiej przykładasz. Może przygotuj na 19.05 bardziej dopasowana wersje? Taką "porządną fotograficznie".
    - Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
    - Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...

Domyślnie

Powody moga byc dwa:
    1. Spadek formy (wysoce prawdopodobne)
    2. Za malo %

Zdjecie celowo ciemne, mroczne i tajemnicze. Mialo na celu pobudzic zmysly ogladajacego przed tym, co bedzie dziewietnastego. Dlatego nazwalem to zajawka

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    I czy Ty spisz kiedys?
    Shao, sam ostatnio sie zastanawialem, czy mi Magda czasem czegos do mleka nie dosypuje

Gaduła Awatar Art Erie
    Miasto
    Prochowice/The Dark Side Of The Moon

Domyślnie

Nie często komentuję Twoje zdjęcia, zwłaszcza te z poddekstem religijnym, by nie wdawać się w dysputy odbiegające od tematu i powodujące niezdrowy ferment.
    Tym razem podoba mi się nawiązanie tematem zdjęcia do rocznicy urodzin i ten gest będący wyrazem sprzeciwu, do którego masz prawo, a który jam ma prawo postrzegać inaczej.
    Wszystkiego NAJ z okazji 33 urodzin

Domyślnie

Ps najlepszego

33 urodziny , ja się boje o swoje . A dlaczego to zostawię dla siebie
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 24-04-2013 o 20:37

Domyślnie

Oświetleniowo świetna fota - wreszcie !!!! Zamiast prostego trzepania rozkręconymi lampami

Co do reszty komentarzy - obydwie strony są żałosne

Domyślnie

Takie mam wrażenie że autor kandyduje do zespołu nergala lub tygodnika "Wiadomości tygodniowe" Thomas'a aka Fox

Jeden z moderatorów w innym zamkniętym wątku tego samego autora, który lubi przebierać się w łaszki i pokazywać się z dmuchaną lalą, powiedział że taka to jest nasza rzeczywistość. Czyja rzeczywistość? Moderatorów? Autora? Widzę że niektórym pomieszała się rzeczywistość z propagandą oraz żart z pomówieniem, naruszeniem dóbr osobistych.

Dziwi mnie postawa porządkowych na tym forum którym nie przeszkadza zdjęcie pomawiające hierarchę kościelnego (zdjęcie zamieszczone jest wraz z linkiem do artykułu sugerującym o która osobę chodzi) a przeszkadzają im posty sprzeciwiające się takim prostackim pomówieniom.

Jaki jest sens zamykania wątku skoro to pomówienie nadal wszyscy mogą obejrzeć? Chyba tylko taki by nie można było się nikomu sprzeciwić tej nachalnej anty-Kościelnej propagandzie.

Domyślnie

Miały być życzenia urodzinowe, a wyszła dysputa o wyższości świąt
    Najlepszego na te i kolejne 33, 33, 33, 33.
    Tutaj jest... podpis

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów