Close

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 49 z 49

Wątek: D80 vs. D200

pebees
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kaleid Zobacz posta
    Coż, niektórzy myślą że jak zmienią aparat, to nagle zaczną im wychodzić zdjęcia...a tu ni cholery nie chcą. Nie tędy droga.
    Dlatego właśnie mam dalej Nikona... :P

Domyślnie

Coż, niektórzy myślą że jak zmienią aparat, to nagle zaczną im wychodzić zdjęcia...a tu ni cholery nie chcą. Nie tędy droga.

Nie zmieniłem aparatu bo mi zdjęcia ne wychodziły z D50 (wychodziły bardzo dobre) tylko dlatego, że chciałem mieć trochę bardzie zawansowany sprzęt (temperatura barwowa, większy zakres ISO itp.)

Domyślnie

No bo często najsłabszym ogniwem systemu foto jest jego posiadacz . I bez obrazy - siebie też mam na myśli.
    Pozdrawiam
    Marcin

Domyślnie

Kolekcjoner a tak korzystając z okazji i tematu, który poruszyłeś - czy gdzieś w sieci można obejrzeć Twoje zdjęcia?

Kaleid
    Gość

Domyślnie

RAF, proszę...bez prowokacji.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez r-a-s-a Zobacz posta
    Co takiego ma D200 zeby poswiecic na niego ponad 4000 tys PLN. ?
    To najdroższy aparat na świecie chyba? Ponad cztery miliony... A już myślałem, że kiedyś będzie mnie na niego stać.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

a ja od kiedy przeczytałem tu na forum, że z d200 na pewno bedą lepsze zdjęcia niż z d70s, ale trzeba nad nimi posiedzieć.... to przestałem myśleć, bo mi się nie chce siedzieć

co prawda to juz nie czasy analogów, ale dalej ważniejszy jest obiektyw

Domyślnie

RAF, proszę...bez prowokacji.
    Kaleid , sorry - nie wiedziałem, że zdjęcia Kolekcjonera są tak prowokujące. Po prostu nigdy (nigdzie) nie widziałem ani jednej sztuki, a z zachwytem pomyślałem, że gdyby jednemu postowi napisanemu przez Kolekcjonera, odpowiadało jedno zdjęcie, to miałbym ucztę dla oka przez najbliższe kilka lat.

Kaleid
    Gość

Domyślnie

Rozumiem, ale ten wątek nie dotyczy zdjęc Kolekcjonera.

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów