Close

Strona 8 z 9 PierwszyPierwszy ... 6789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 86

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez konrat Zobacz posta
    I ja używam również Delty
    (...)
    Przede wszystkim poprawiła się ergonomia, ilość fotek na jednych aku itd
    A jakim sposobem niby? Przecież grip nie posiada panelu słonecznego ani niczego innego, co spowodowałoby, że akumulator starczy na dłużej.
    Dziewiąty najstarszy użytkownik forum.
    Sansa Clip 4 GB + Sennheiser PX100 II
    kekacz.blogspot.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez konrat Zobacz posta
    ...na jednych aku itd
    autorowi chodzi chyba o brak wymiany "pustego" na naladowany. tylko przelaczamy sie i juz.

a chwyt z 70-300 vr duzo lepszy, z kitem rowniez
    D300 + MBD10 + D80 + MBD80 + F 85/1,4 + N AF 50/1,8D + N AF-s 35/1,8 + N AF 24/2,8 [bez D] + N 70-300VR + N 18-70 + SB 600

Domyślnie

o toto

Chodziło mi o to (ach te niefortunne wysławianie się) że nie muszę wyciągać, wkładać, wyciągać, wkładać
    Po prostu...
    Dwa akumulatorki dają dwa razy więcej focenia bez zbędnego wkładania

Mam nadzieję, że teraz jaśniej się wyraziłem
    NIKON

Domyślnie

Dokładnie, nie dawno zakupiełem D80 z 18-200 VR i teraz szybko zbieraz na gripa - bo wygoda DUUUUUŻA
    Jacek..

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gamling Zobacz posta
    Juz Was o wszystkim informuje. Oba gripy (d80 i d200) w wersji standard beda dostepne za okolo miesiac, moze odrobinke wiecej. Na pewno dam znac na forum. Co do wersji pro to bedzie troche pozniej, pozwala ona na zaprogramowanie aparatu do wykonania sekwencji zdjec w zaprogramowanym przez nas czasie i z okreslonym opoznieniem. Czyli stawiamy sprzet na statywie, programujemy i idziemy na obiad
    obiecanki cacanki, a wersji Pro nadal nie ma.
    Szanuję tylko tych którzy szanują mnie, a reszta na kran może wskoczyć mnie.

FX | N50 1.8G | N14-24 2.8 | N24-70 2.8 | N70-200 2.8 VR II | SB-800 | WWW | BLOG

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez D_Z_I_A_D_E_K Zobacz posta
    obiecanki cacanki, a wersji Pro nadal nie ma.
    kupiłem orginała - może więcej zapłaciłem ale mam i nie muszę czekać po wieki wieków...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez saygon Zobacz posta
    kupiłem orginała - może więcej zapłaciłem ale mam i nie muszę czekać po wieki wieków...
    ale ja mówię o wersji Pro, a nie Standart - czytaj ze zrozumieniem
    Szanuję tylko tych którzy szanują mnie, a reszta na kran może wskoczyć mnie.

FX | N50 1.8G | N14-24 2.8 | N24-70 2.8 | N70-200 2.8 VR II | SB-800 | WWW | BLOG

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez D_Z_I_A_D_E_K Zobacz posta
    ale ja mówię o wersji Pro, a nie Standart - czytaj ze zrozumieniem
    czytam i wiem, że mówisz o wersji pro. Standard się opóźnił, ale pro to już chyba nie nadejdzie....

Domyślnie

Właśnie niedawno stałem się szczęśliwym posiadaczem D80
    Po ośmiu latach naprawdę udanej i niezawodnej współpracy z F60 przyszła pora na rozwój.
    Kupiłem tez baterypaka embeosiemdziesiąt.
    Z innych tematów na forum wyczytałem, że bardzo czuły jest w bp80 spust migawki. Wiele osób to potwierdzało. Tak więc...muszę tu zaskoczyć - u mnie chodzi tak samo, jak w body. Żadnych problemów !
    Mała informacja. Mój MB- D80 jest produkcji tajlandzkiej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swider Zobacz posta
    taki maly OT
    Czy jak dokrecicie do konca srubke z gripa (D80) do body, to w tym pokretle macie maly luz? tzn. mozna lekko przekrecic w prawo/lewo. Wiem, ze pytanie lamerskie, ale tak dla pewnosci, co bym nie mial jakiegos bubla
    przepraszam za OT
    a luzuje się Tobie-Wam samoistnie ta śrubka?, bo u mnie tak-co jakiś czas muszę troszkę dociągnąć

Strona 8 z 9 PierwszyPierwszy ... 6789 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów