Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Mama z Synem

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Mama z Synem

Ostatnio edytowane przez shady ; 28-03-2013 o 13:08

Domyślnie

Winieta kompletnie zbędna

Domyślnie

do albumu
    || 5D + 85 1.8 || R+600 + YN622C ||
    Zapraszam - https://www.facebook.com/photo.kf

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Jak dla mnie to zdjęcie nadaje się jedynie to domowego albumu. Kiepskie światło, kadr bez szału, twarze jakieś takie sine się wydają (tak to przynajmniej wygląda na zwykłym monitorze u mnie w pracy) i do tego ta winieta. Jestem na nie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez macko.mk Zobacz posta
    Jak dla mnie to zdjęcie nadaje się jedynie to domowego albumu. Kiepskie światło, kadr bez szału, twarze jakieś takie sine się wydają (tak to przynajmniej wygląda na zwykłym monitorze u mnie w pracy) i do tego ta winieta. Jestem na nie.
    Dlaczego to światło jest wg ciebie kiepskie i kadr jest bez szału?

Na moim eizo kolory są w porządku - nie widzę żadnych zasinień. Saturacja mała, ale przez to jest lepszy klimat i nie wygląda jak jpeg z małpki. Ładne rozmycie tła i wydobycie mamy i synka na pierwszy plan jak najbardziej na plus. Jedyne czego bym się pozbył to ta biała winieta.
    Nikon

Domyślnie

Kolejny raz zastanawia mnie fakt ISO 640 czas 1/800 ... Chyba, że chciało się uzyskać efekt brzydkiego szumu. Światło nawet nie jest kiepskie. Jego po prostu brakuje. nie ma ! Kompletna klapa. Kadrowo też słabo. A obróbka woła o pomstę do nieba. Zmasakrowane zdjęcie. MZ nawet nie nadaje się do domowego albumu.
    Nikon D7200 | D90 + MB-D80 | T11-16 2.8 | N35 1.8G | N18-105 3.5-5.6 | T90 2.8 Macro | T70-200 2.8 | SB-900 | YN-560 III

Domyślnie

Nom winietka nie potrzeba. Wystarczyło by czyste tło bez przeróbki. Ale jakiś klimat jest na focie i to się liczy!

Uprawnienia umieszczania postów