Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: Drzewa

Domyślnie Drzewa

1.

2.

Witam, wszelkie uwagi mile widziane. Pozdrawiam zaglądających i komentujących.

Domyślnie

dwójka bardziej mi pasuje lubię take niebo
    Jestem szumofobem. S50F1.4A

Domyślnie

A już myślałem, że tu nikt nie mówi.
    @jaś dziękuje za Twoją opinię.

Domyślnie

Kadry mi się podobają ale kolory i jakość już nie za bardzo.

Domyślnie

oba bardzo udane strzały, przyjemnie sie oglada, kolorki i kadry super) napisz cos o kwestii technicznej, jaki aparat, obiektyw, jakiś fitr? jaki czas..
    Ostatnio edytowane przez deemes ; 16-03-2013 o 22:52
    Aparat, jakieś obiektywy i torba używana.

Domyślnie

Obydwa fajne, ale 1 naj..........!!!!
    D5 + .

Domyślnie

Dla mnie zdecydowanie jedynka. Jedyne zastrzeżenie to umiejscowienie napisu. Umiejscowienie go po lewej (jaśniejszej stronie) rozprasza troszeczkę.
    “There are always two people in every picture: the photographer and the viewer.” – Ansel Adams

Domyślnie

Mi brakuje w obu "wykończenia", trochę jakości. Szkoda,że na 2 pokazałeś brzydala na pierwszym planie, w oddali widać ładniejszy okaz
    Troszkę za niebiesko na dole mz. oczy-wiście
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darek_d Zobacz posta
    Mi brakuje w obu "wykończenia", trochę jakości. Szkoda,że na 2 pokazałeś brzydala na pierwszym planie, w oddali widać ładniejszy okaz
    Troszkę za niebiesko na dole mz. oczy-wiście
    Po tym jak załadowałem zdjęcie też zauważyłem nieco za niebiesko pokazanego dołu. Byłem też ciekaw Waszych opinii.

Cytat Zamieszczone przez Arram Zobacz posta
    Dla mnie zdecydowanie jedynka. Jedyne zastrzeżenie to umiejscowienie napisu. Umiejscowienie go po lewej (jaśniejszej stronie) rozprasza troszeczkę.

Odnośnie umiejscowienia napisu, to bez znaczenia, bo tak na szybko go wstawiałem. Wiadomo jak pokazuje się foty, to z reguły unika się napisów.
    Ostatnio edytowane przez FHR ; 17-03-2013 o 14:47 Powód: łączenie postów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez deemes Zobacz posta
    oba bardzo udane strzały, przyjemnie sie oglada, kolorki i kadry super) napisz cos o kwestii technicznej, jaki aparat, obiektyw, jakiś fitr? jaki czas..
    zdjęcia zrobione nikonem D700, obiektyw nikor 24-70 + polar marumi, a na dwójce dodatkowo big stoper 10

Co jest nie tak z jakością...?
    Będę wdzięczny jak napiszecie o technicznych poprawkach jakie można zrobić.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów