Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie Zakurzone buty...

Takie tam z dawnego plenerku, ale lubię
    Ostatnio edytowane przez FHR ; 15-03-2013 o 19:04
    pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei

Domyślnie

Jak dla mnie, to... zdjęcia jakich wiele - drzewo, młodzi, podwinięta sukienka, drzewo, młodzi, podwinięta sukienka...
    Ostatnio edytowane przez numer1 ; 15-03-2013 o 14:25

Domyślnie

Poproszę o rozmiar zgodny z regulaminem forum (podeślij adres na PW).
    Ostatnio edytowane przez FHR ; 15-03-2013 o 16:11

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez numer1 Zobacz posta
    Jak dla mnie, to... zdjęcia jakich wiele - drzewo, młodzi, podwinięta sukienka, drzewo, młodzi, podwinięta sukienka...
    Tak, kurczę, mogłem wyciąć drzewa
    Dzięki za komentarz.

FHR oczywiście jak dopadnę komputer nieomieszkam, tylko powiedz mi jak teraz mam podmienić, jeśli nie mogę edytować?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pgaik Zobacz posta
    Tak, kurczę, mogłem wyciąć drzewa
    Dzięki za komentarz.
    Albo opuścić sukienkę. Jedno z dwóch. Młodych trzeba zostawić, bo przestanie być ślubne

Domyślnie

Mnie się podoba. Ładne światło, młodzi się dobrze bawią.
    Zdjęcia, jakich wiele? Ja może nie oglądam zbyt wielu zdjęć ślubnych, ale jednak to, czego widzę najwięcej, to a). stoją i się całują (malutcy, a w tle coś, np. pałac), b). stoją i się całują trochę więksi, c). on ją odgina do tyłu i całuje w dekolt/szyję, d). udają, że tańczą. Jasne, czasem nawet i to może być po prostu dobrze zrobione, i nie należy się z tego śmiać. To jest fotografia okolicznościowa, skonwencjonalizowana i nawet to, co niegdyś było niekonwencjonalne, teraz jest konwencjonalne do bólu. Fotografia ślubna przeszła przez swój własny barok i manieryzm (mocna obróbka, tekstury, dziwne scenerie, nietypowe akcesoria, garnki na głowie, itp., itd.) i teraz pewnie przyszła pora na "zdjęcia, jakich wiele". Ale jeśli pokazują wrażliwość fotografa na światło, dobry flow z modelami, który widać w tym, że są szczerzy i wyluzowani, to czemu nie zadrzeć kiecki i nie pobiegać między drzewami? Bo było? A czego jeszcze nie było?
    Usunięto nieregulaminowy wpis. Zachęcam: http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=72527

Domyślnie

Ja jestem na tak , troszkę to niebo na prawym zdjęciu jest niepotrzebne szkoda ,że nie inaczej kadrowałeś ale jest dobrze gratuluje
    Sabinki dwie, Nikony dwa ,nikkory dwa ,tamrony dwa i ryba

WWW-makro widoki itd [/COLOR]

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez FHR Zobacz posta
    (podeślij adres na PW).
    Poszło

Dzięki wielkie za komentarze i wizytę w wątku
    Mnie akurat cieszą takie zdjęcia, oba są spontaniczne i nawet młodzi nie wiedzieli, że właśnie robię zdjęcia. Podobało mi się światełko i sam moment, naturalny i nie ustawiany. jeszcze raz dzięki, cieszę się, że ktoś docenił

Pewnie, mogłem krzyknąć do nich, żeby się uspokoili, żeby wreszcie zaczęli pozować, żeby młoda się nie wydurniała z tą sukienką, żeby młody podnosił wyżej nogi, bo się kurzy... można wszystko, ale ... wolę tak.
    Ostatnio edytowane przez pgaik ; 15-03-2013 o 19:16

Zbanowany
    Miasto
    Wrocław Psie Pole, psia mać !

Domyślnie

Niby zwykłe, ale z czarami. Lubię takie.

Domyślnie

Iza napisała wszystko Od siebie dodam tylko tyle, że w zestawie "typowych" zdjęć, które zapewne popełniłeś na tej sesji te są na bank wyróżnikiem. Fajnie oglądać całość przeplataną takimi smaczkami Git, Pawełku

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów