uuuu Panie! Zgniotłeś mnie tematem i wykonaniempiknie jest! rozumiem, że w akcji N200 @ f/2? Mega fajne foty! Masz jakiś taki motorek też?
![]()
Szukaj
heja, no jacha że mam
aaaa no i jacha, że 200/2![]()
pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei
coś tam postaram się dla Ciebie wrzucić, ale muszę się zmusić do pracy, bo podobno bez pracy nie ma ... zdjęć
Powiem Ci, że szkło jest tak magiczne, że jeszcze nie mogę się otrząsnąć. Dzisiaj całą sesyjkę nim wykonałem i nie wchodziło w rachubę zmienienie na co innego. Wszystko robiłem pod nie
pozdro
Dla mnie bomba! kupuje wszystkie! Piękny HD i jeszcze lepszy GoldwingWłaściciel(?) HD razem z maszyną nadaje się do oddzielnej sesji! Mogę się tylko przyczepić do tego, że na 4 zdjęciu można by doświetlić nieco lampą i do tego, jak już ktoś zauważył, że za dużo się dzieje w tle ( może sposobem było by wydłużenie czasu do kilkunastu sekund z filtrem ND?). aaaaaa no i do tego, że oba motocykle nie stoją u mnie pod domem
![]()
blues to korzenie, reszta muzyki to owoce
Piekne maszyny i dobre zdjecia, choc wydaje mi sie ze _Ocean_ ma troche racji.
Dzięki Panowie, maszynki zacne, w moim guście bardziej HD
Jeśli chodzi o same zdjęcia, tak, przyznaję dużo na nich zbędnych osób. Może faktycznie ND by pomógł. Jakoś do tej pory wybierałem raczej "bezludne" miejsca na sesje motocyklowe. Tak więc praktyki na usprawiedliwienie nie miałem.
Jeszcze raz dzięki za opinie i sugestie, postaram się zastosować do wskazówek następnym razem![]()
Fajnie, ze pokazales skruche i obiecujesz poprawe
Co do ludzikow, to jedynie na dwojce nie przeszkadzaja. Na jedynce biala plama po prawej od napisu "kawiarnia" skutecznie odciaga uwage.
Ogolnie mz. udany set, gdybym mial wybierac to chyba 2, 5, 8 (5 i 8 bez przeszkadzaczy).
pozdrawiam
Ok, ważne, że ogólnie udany a zamawiający jest bardzo zadawalający. Za miesiąc, dwa (zależy od wydania) znajdą się na łamach "chopper magazin".
Również pozdrawiam.![]()
Skontaktuj się z nami