Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 40

Domyślnie

uuuu Panie! Zgniotłeś mnie tematem i wykonaniem piknie jest! rozumiem, że w akcji N200 @ f/2? Mega fajne foty! Masz jakiś taki motorek też?
    |D700|D90|50 f/1.8|35 f/1.8|18-105 f/3.5-5.6|70-210 f/4-5.6|58 f/2|
    |OM-2 SP|OM-4|50 f/1.8|35 f/2.8|
    |flickr|Blogger|

Domyślnie

heja, no jacha że mam

aaaa no i jacha, że 200/2
    pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei

Domyślnie

Świetne to szkieło masz, zazdraszczam mocno No to Pawle, mój imienniku, zapodawaj więcej takich cacuszek bo się to bardzo miło ogląda
    |D700|D90|50 f/1.8|35 f/1.8|18-105 f/3.5-5.6|70-210 f/4-5.6|58 f/2|
    |OM-2 SP|OM-4|50 f/1.8|35 f/2.8|
    |flickr|Blogger|

Domyślnie

coś tam postaram się dla Ciebie wrzucić, ale muszę się zmusić do pracy, bo podobno bez pracy nie ma ... zdjęć

Powiem Ci, że szkło jest tak magiczne, że jeszcze nie mogę się otrząsnąć. Dzisiaj całą sesyjkę nim wykonałem i nie wchodziło w rachubę zmienienie na co innego. Wszystko robiłem pod nie
    pozdro

Domyślnie

Dla mnie bomba! kupuje wszystkie! Piękny HD i jeszcze lepszy Goldwing Właściciel(?) HD razem z maszyną nadaje się do oddzielnej sesji! Mogę się tylko przyczepić do tego, że na 4 zdjęciu można by doświetlić nieco lampą i do tego, jak już ktoś zauważył, że za dużo się dzieje w tle ( może sposobem było by wydłużenie czasu do kilkunastu sekund z filtrem ND?). aaaaaa no i do tego, że oba motocykle nie stoją u mnie pod domem
    blues to korzenie, reszta muzyki to owoce

Domyślnie

Piekne maszyny i dobre zdjecia, choc wydaje mi sie ze _Ocean_ ma troche racji.

Domyślnie

Dzięki Panowie, maszynki zacne, w moim guście bardziej HD
    Jeśli chodzi o same zdjęcia, tak, przyznaję dużo na nich zbędnych osób. Może faktycznie ND by pomógł. Jakoś do tej pory wybierałem raczej "bezludne" miejsca na sesje motocyklowe. Tak więc praktyki na usprawiedliwienie nie miałem.
    Jeszcze raz dzięki za opinie i sugestie, postaram się zastosować do wskazówek następnym razem

Domyślnie

Fajnie, ze pokazales skruche i obiecujesz poprawe
    Co do ludzikow, to jedynie na dwojce nie przeszkadzaja. Na jedynce biala plama po prawej od napisu "kawiarnia" skutecznie odciaga uwage.
    Ogolnie mz. udany set, gdybym mial wybierac to chyba 2, 5, 8 (5 i 8 bez przeszkadzaczy).
    pozdrawiam

Domyślnie

Ok, ważne, że ogólnie udany a zamawiający jest bardzo zadawalający. Za miesiąc, dwa (zależy od wydania) znajdą się na łamach "chopper magazin".
    Również pozdrawiam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pgaik Zobacz posta
    (...) Za miesiąc, dwa (zależy od wydania) znajdą się na łamach "chopper magazin".
    Również pozdrawiam.
    Gratuluje

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów