Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Ben A'an

Domyślnie Ben A'an

Ben A'an jest szczytem w "Arrach Alps" w poludniowo-zachodniej części Szkocji, w tak zwanych górach mniejszych. Wspaniała miejscówka do podziwiania widoków w kierunku "Loch Kartine" i wzgórz ja okalających.

Nie była to wyprawa typowo fotograficzna lecz jedynie, zbadanie miejsca. Co miało być przechadzką zapoznawczą, okazało się rajdem przez szlak! W zaplanowanej trasie powinniśmy zmieścić się w 1 godz. czasu, na spokojny marsz... nasz czas to 46 min., z czym ja prawie zeszedłem z tego świata! Oj trzeba dbać o kondycje!

Przedstawiam 3 zdjęcia z "Biegu prze płotki":

1)

2)

3)

Zdjęcie numer 3 jest dla mnie specjalnym utrapieniem... jest to panorama 360 stopni w HDR, i nie potrafię sobie z nią poradzić, więc wszelkie sugestie mile widziane!

Pozdrawiam i szczęścia życzę!
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Bardzo fajny secik. Dobra kolorystyka i kadry - zwłaszcza 2-ka. Do panoramy nie ma co się czepiać - dobrze wyszło. Mam nadzieję że masz coś z tym jeziorem w tle
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Dopracowane kadry, ciekawe warunki i miejsca, umiejętna obróbka - dajesz przepis na bardzo dobre fotografie.

Domyślnie

Panoramka jest swietna, horyzont warto by bylo poprostowac, psoro zabawy w PSie, ale do zrobienia!
    Reszta bardzo ladna...

Domyślnie

Piękne widoki w bardzo dobrym wykonaniu, dla mnie na piątkę w/g starej skali.
    Do panoramy przydałaby się rotunda, ciężko okręcić sobie monitor na głowie...
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Bardz fajna odsłona, kolorki jak to u Ciebie no i jamnik elegancki
    D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /

Domyślnie

Dokładnie, set świetny. Aj ta Szkocja chodzi za mną

Domyślnie

Ale fajne masz te góry u siebie, nie powiem połaziłby
    Set jak dla mnie super!
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Super, że pokazujesz za każdym razem coś nowego, za to dzięki bo mogę nacieszyć oko pięknymi krajobrazami. 3 Mega.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Calosciowo odbieram pozytywnie.
    Jakbym mial wskazac zwyciezce, tp 2 mi najlepiej kadrowo pasuje.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów